El a kezekkel a gyerekeinktől!

2024. február 21. 23:31

A felkavaró kegyelmi döntés viharát meglovagolva könnyes szemmel kapaszkodtak össze a Hősök terén felállított színpadon gyermekjogi szószólóvá avanzsáló politikai aktivisták.

2024. február 21. 23:31
Crop,Close,Up,Of,Little,Girl,Child,Stretch,Hand,Show
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa

A Hősök terei influenszertüntetésen a fő szervező Osváth Zsolttól a partizános Gulyás Mártonon át a kiugrott kato­likus papig számos aktivista megjelent, ami számos kérdőjelet felvet. Ott hergelt a lemondott köztársasági elnök ellen a csípős nyelvű Puzsér-ex is, aki máskor steril konyhájából osztja az észt az internet népének. Pottyondy Edina is a gyermekvédelem amazonja lett, pedig korábbi videóiban a kisbabák szívhangjának felhangosításában a nők elleni erőszakot fedezte csak fel. Minek is egy magzatgyermeknek esélyt adni az életre? Inkább megoldás, ha az azonos nemű párok örökbe fogadnának – állítja. A kicsik élete? A gyermekek érdeke? Hagyjuk már, mindig a felnőttek joga az első! 

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dupree
2024. február 22. 11:34
A buziknak azért fontos ez a téma, mert csak kis gyerekekből tudnak jó eséllyel homárt nevelni. Ez az ő "szeretetük". Egy normál gyerek, ha állami gondozott is, kevésbé lesz buzeráns, az influenzások egy túljátszott politikai szerepben tetszelegnek, valódi akarat nélkül, ha fontos volna eddig is volt lehetőség támogatnii. De xartak bele, pedig nagyon sok homokos dugig van pénzzel. Kétszínűek, részemről hányok tőlük.
nnjohn
2024. február 22. 11:02
Pottyondinak minden napra le kell játszani magzati szívhangokat !!!!
august
2024. február 22. 07:27
:) Tehát ideje kitenni a fészbukra, hogy #taka van# a gyerekek környékéről#
sozlib_abschaum
2024. február 22. 05:22
Miért nem azt skandálják ezek a tüncizö genetikai hulladékok, hogy minden pedofilt, buzit és lmbtq... degeneráltat felakasztani? Akkor én is egyetértenék velük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!