Fidesz: A Soros-szervezetek az alkotmányos rendet támadják

2017. június 30. 12:22

Németh Szilád szerint a „Soros-szervezetek” olyan hálózatot hoztak létre, mint Olaszországban a Cosa Nostra. A Fidesz alelnöke szerint a Soros által fizetett „álcivilek” a magyar törvényes, alkotmányos, demokratikus rendet támadják azzal, hogy a civiltörvénnyel szembeni ellenállásra buzdítanak.

2017. június 30. 12:22

A fideszes Németh Szilárd szerint a Soros György által fizetett „álcivilek” a magyar törvényes, alkotmányos, demokratikus rendet támadják azzal, hogy a külföldi szervezetek átláthatóságáról szóló törvénnyel szembeni ellenállásra buzdítanak.

 A kormánypárt frakcióvezető-helyettese pénteki budapesti sajtótájékoztatóján példaként említette a Magyar Helsinki Bizottságot és az Amnesty Internationalt. Szavai szerint a Soros-szervezetek olyan hálózatot hoztak létre, mint Olaszországban a Cosa Nostra.

Soros György ezekkel a „maffiahálózatokkal” akarja végrehajtani azt a tervét, hogy évente 1-1,5 millió bevándorló érkezzen Európába - fogalmazott Németh Szilárd, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy e terv megvalósításának útjában áll a határvédelmen alapuló magyar bevándorláspolitika, valamint a családok segítésére épülő népesedési politika.

(MTI)

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2017. június 30. 20:07
"Német Szilárd szerint" Ja, meg Orbán Viktor szerint is - szóról szóra ugyanígy. Nem szerintük, hanem a Habony-Rogán propagandagépezet szerint.
Sir Galád
2017. június 30. 17:02
A kik? A micsodát? Miről beszél?...
Hunyadi Mátyás
2017. június 30. 16:37
Nincs is alkotmányunk :))
csuka
2017. június 30. 16:04
"Két Audival küzd a gyermekéhezés ellen Orbán cigányhizlaló ószövetségi múmiája Továbbra is meglehetősen zavaros módon használ szolgálati autókat a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány elnöke, a miniszterelnök egyik zsidó főtanácsadója, Hegedűs Zsuzsa. Az egyébként fajtársi Népszava megpróbálta tisztázni a helyzetet, de az eddig ismertnél is kuszább viszonyokra bukkantak. Ami biztos: Hegedűs Zsuzsa ma is két Audi A6-ost használva "harcol a gyermekéhezés ellen". Az egyik autó ráadásul az általa vezetett alapítvány tulajdonába kerül a napokban, noha az alapító okirata szerint a szervezet kocsikra nem költhet, és ezt Hegedűs is többször kijelentette." https://kuruc.info/r/2/174494/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!