DK: Történtek politikai merényletek Magyarországon?

2015. február 09. 14:54

A Demokratikus Koalíció felszólítja Orbán Viktor miniszterelnököt, nyilatkozzon arról, hogy az elmúlt években történtek-e politikai merényletek Magyarországon. Varju László szerint az elmúlt években egyébként történtek kérdéseket felvető események.

2015. február 09. 14:54

A Demokratikus Koalíció felszólítja Orbán Viktor miniszterelnököt, nyilatkozzon arról, hogy az elmúlt években történtek-e politikai merényletek Magyarországon – közölte Varju László, a párt elnökségének tagja hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.

 
A független képviselő azt mondta, Simicska Lajos a médiavállalkozásainál történt változások napján, pénteken arról beszélt a sajtóban, hogy „akár kinyírhatják, lelőhetik és elütheti egy autó”. Ezt úgy értelmezte, hogy az „Orbán-kormány maffiamódszereit közelről ismerő” „oligarcha” szerint a kabinet esetlegesen akár politikai leszámolásokat is megrendelhet.
 
Varju László szerint az elmúlt években egyébként történtek kérdéseket felvető események. Példaként említette Komáromi András, a Welt 2000 Kft. volt tulajdonosának halálát és azt, hogy Welsz Tamás vállalkozó – aki a hivatalos vizsgálat szerint méreggel lett öngyilkos – azt követően halt meg egy rendőrautóban, hogy nyilvánosságra akarta hozni a hamis útlevelekkel kapcsolatos botrány részleteit. A DK-s politikus azt is ide sorolta, hogy az önkormányzati választás előestéjén halálra gázolt Váradi András felcsúti polgármesterjelölt tavaly azt mondta neki, hogy vele bármi megtörténhet.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2015. február 09. 17:09
Varju László barátom, ne fogd vissza magad, ha lúd legyen kövér, elvégre biztosra vehető, hogy Ferenc Ferdinándot, John F. Kennedyt, Erzsébet királynét, John Lennont és Abraham Lincolnt is Orbán Viktorék nyírták ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!