Hiába próbált meg magyarázkodni, csúnyán lebukott Magyar Péter „titkos” segítője

2024. április 12. 11:43

A közösségi médiában nem maradt észrevétlen Láng Balázs ténykedése.

2024. április 12. 11:43

A nyitókép illusztráció. Fotó: Youtube / Képernyőfotó

Láng Balázs egy friss cikk szerint megpróbálta kimagyarázni saját szerepét, egyúttal Magyar Péter külföldi támogatását, de kísérlete nem járt sikerrel – szúrta ki a Magyar Nemzet. Láng neve a napokban került újra elő idehaza annak apropóján, hogy a Blikk felvétele szerint őt ölelgette Magyar Péter a múlt hétvégi tüntetésen, a színfalak mögött.

Ezt is ajánljuk a témában

Láng Balázst korábban is szoros szálak fűzték a baloldalhoz, néhány évvel ezelőtt például Márki-Zay Péterért rajongott, 2019-ben az MSZP kampányának egyik kulcsembereként dolgozott, 2007-ben, a Gyurcsány-kormány idején pedig a soha meg nem épült kormányzati negyedért felelős kommunikációs igazgató volt. A lap közölte, hogy a Magyar Hang tegnap közölt egy írást, amelyben Láng azt állította: nincs formalizált kapcsolata Magyar Péterrel, és a demonstráción találkozott vele életében először, két másodpercre.

Ehhez képest a Magyar Nemzet szerint Láng egy Magyar Pétert támogató Facebook-csoportban mozgósít a külföldi magyarok között, ahol a kormány megbukásáról,

és Orbán Viktor miniszterelnök börtönbe zárásáról értekezett. Fontos kiemelni, hogy Láng Magyar Péter közeli tanácsadójaként tünteti fel magát. Az online csoportban azt írta a tagoknak, hogyha más keresi meg őket bármilyen adatgyűjtéssel, azt jelentsék, de amit ő tesz közzé, az ellenőrzött, abban meg lehet bízni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­ö­g­ö­­s­­­ ­­l­á­n­­y­­o­k­ ­v­­á­­­r­­­n­a­k­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
KovG_1
2024. április 12. 18:11
Ezt a palit ugyanúgy az Action for Democracy nevű CIA kreálmány pénzeli, és instruálja, mint a választások előtt az ellenzéki összefogást.
The Loner
2024. április 12. 16:43 Szerkesztve
Tommaso 2024. április 12. 14:48 EGY JOGÁLLAMBAN ORBÁN a 2006-os fegyveres államcsinykisérletéért azóta is börtönbe rohadna. Akkor Magyarország közelebb lenne Ausztriához. Sajnos a történelem másképp alakult, ismét a magyarok kárára, hátrányára. Ez van ___________________________________________ Ez megint egy súlyos vád. "fegyveres á̶l̶l̶a̶m̶c̶s̶i̶n̶y̶k̶i̶s̶é̶r̶l̶e̶t̶é̶é̶r̶t̶" (helyesen államcsíny kísérlet, értségid az már biztosan nincs.) Gondolom bizonyítani is tudod.
The Loner
2024. április 12. 16:35
Tommaso 2024. április 12. 14:48 "A JOBBOLDAL - amikor csak teheti - RÚTUL RÁTÖR SAJÁT NÉPÉRE, NEMZETÉRE" ____________________________________________________ Te szerencsétlen hülye gyerek , még lopni is hülye vagy. „A baloldal amikor csak teheti, ráront saját nemzetére, így tesz a mostani magyarországi baloldal is, amelynek a jövőben nemzeti fordulatot kell végrehajtania." Orbán Viktor 2005 Tusnádfürdő Ott voltam személyesen hallottam, te faszkalap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!