A momentumos Gergely Bálint állítja: megtámadták őket

2024. április 13. 20:13

„Engem megpróbált állonverni, szimpatizánsunkat böködte, aktivistánk kezéből a telefont próbálta kiverni” – fogalmazott a politikus.

2024. április 13. 20:13

A nyitókép illusztráció. Fotó: Facebook

Gergely Bálint, a Momentum egyik polgármesterjelöltje a Facebook-oldalán osztotta meg a kellemetlen élményeit Rákosmentén.

„A mai napon a piacnál egy idős úrnál szökkent szárba Horváth Tamás és a Fidesz gyűlöletpropagandája. Még csak most kezdődik a kampány, de máris több a agresszivitás, mint kéne. Reggel 2 ember kezdett el agresszíven viselkedni egyik aktivistánkkal és szimpatizánsunkkal, hangos »hazaárulók«-ozások közepette. A Momentum Rákosmente tagjaival mi mindig nyitottak vagyunk a konstruktív vitára, akkor is, ha igazán messziről indulnak az ütköztetendő álláspontok.

Ez a jelenet, azonban már kezdett átlépni egy bizonyos határt ezért léptem közbe és kértem meg a kiabáló feleket, hogy nyugodjanak meg és inkább távozzanak.

– írta.

„Ezt követően egyikük a pultunk szétverésével kezdett fenyegetni, engem megpróbált állonverni, szimpatizánsunkat böködte, aktivistánk kezéből a telefont próbálta kiverni” – fogalmazott Rákosmente momentumos polgármesterjelöltje.

***

 

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­­s­­­ ­­­l­á­­­n­y­­­o­­­k­­­ ­­v­­á­­­r­­­n­a­­k­ ­­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
KBA98
2024. április 14. 20:12
A momentum a franc tudja honnan szakadt ide, egyszerre és azóta csak kártékonykodik!
Szuperszig
2024. április 14. 14:27
Micsoda ez a Gergely Bálint? Politikus? Mitől?
pulsarito
2024. április 14. 13:56 Szerkesztve
Hogy nem sült le bőr a pofájáról, amikor a gyűlölet szárbaszökkenéséről beszél, miközben eddig csak a köcsög párttársa a Jámbor által behívott antifák vertek szét magyarokat öltözék alapján!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!