Mesterházy Attila belerongyolt az ellenzékbe (VIDEÓ)

2024. február 19. 22:04

A Szocialisták és Demokraták alapító elnöke elmondta, hogy miért írt alpári stílusban Balog Zoltánról.

2024. február 19. 22:04

Mesterházy Attila, a Szocialisták és Demokraták alapító elnöke volt az ATV Start cím műsorának vendége.

Az MSZP egykori elnökét elsősorban a kegyelmi botrány hullámairól kérdezték, így arról is, hogy az influenszerek nagyobb tömeget tudtak megmozgatni múlt pénteken, mint az ellenzéki pártok és ezt akár ő is magára veheti. Bár Mesterházy nem vette magára, azt azért leszögezte, hogy

ha létrehozott egy új pártot, akkor csak nem gondolja, hogy fantasztikusan csinálja a jelenlegi ellenzék azt, amit csinál.

Ezt is ajánljuk a témában

A kegyelmi botrányt szerinte a kezdetekben jól kezelték, de aztán ismét megindult a szokásos pártpolitikai verseny, hogy ki mond nagyobbat, és olyan ötletek jöttek, amelyek nem a problémáról szólnak, mint például a közvetlen köztársasági elnök választás.

Mesterházy szerint számos alkalom volt, hogy az ellenzék profitálhatott volna egy ilyen helyzetből de nem sikerült neki. De most van lehetőség az ellenzéki politikusok számára, hogy ebből a helyzetből építkezzenek, vagy társadalmi támogatottságot építsenek. 

Jogos az elvárás az inluenszerek és a választók részéről, hogy egy tökösebb ellenzékre van szükség. 

– mondta a pártelnök. 

Mint mondta, azért írt Facebook-bejegyzésében alpári stílusban írt Balog Zoltánról, mert annyira felháborította, amit a volt miniszter tett. Vannak olyan esetek, amikor rendkívüli megoldásokat kell alkalmazni egy adott helyzetben – magyarázta, elismerte ugyanakkor azt is, hogy egy kis párt vezetőjeként nagyobbat kell mondania, hogy észrevegyék.

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2024. február 21. 13:44
Mert egy bunkó MSZP köcsög pöcs
Kaldr
2024. február 21. 10:27
Mesterházy egy jellemtelen senkiházi. Alpári jelzőt használ egy püspök minősítésekén, csupán azért, hogy felfigyeljenek rá! Ez ám egy igazi bolsevik tempó!!Belőle sem lesz itt Magyarországon senki és semmi!!!!!!
survivor
2024. február 20. 13:13
Szerintem Ez azért van mert Orbán sokkal okosabb náluk. Csőbe húzta őket... (IMHO nem fogják megszavazni... )
survivor
2024. február 20. 13:10
Őt kérem picsán rúgták. Pedig fel lehetett volna építeni....ha akarta/hagyta volna Gyurcsány
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!