Kövér László kitiltotta Gréczy Zsoltot a Parlamentből

2016. április 13. 14:19

Kitiltotta Kövér László házelnök Gréczy Zsoltot, a Demokratikus Koalíció szóvivőjét a Parlamentből és a Képviselői Irodaházból is szerdán, mert Varju László DK-s képviselő sajtótájékoztatóján reagált a boltzár hírére.

2016. április 13. 14:19

Kövér László szerint Gréczy Zsoltnak először ki kellett volna hívnia a az újságírókat és az operatőröket a sajtóteremből és a folyosón kellett volna a párt boltzár megszüntetésével kapcsolatos álláspontját ismertetnie – írja közleményében a Demokratikus Koalíció. Ezután kellett volna a sajtó munkatársainak visszatérnie Varju Lászlónak, a DK képviselőjének sajtótájékoztatójára. Mivel nem tette, a házelnök kitiltotta Gréczy Zsoltot a Parlamentből és a Képviselői Irodaházból is. A kitiltás visszavonásig érvényes. A párt követeli a házelnöktől, hogy vonja vissza a kitiltást.

Főbenjáró bűnt követett el a Demokratikus Koalíció szóvivője.” – reagált a DK a kitiltásra. „Mondhatnánk, hogy ez felesleges kukacoskodás, hatalmi arrogancia vagy pitiánerség, de az ügy inkább fideszizmus. Ez a politika arról szól, hogy mindig mindenkit büntetni kell. Nincs előzetes írásbeli kérés, figyelmeztetés. Kitiltás van.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vezetéknév Utónév
2016. április 13. 23:11
Kövér gesztusa kicsinyes hatalomfitogtatás. Valódi konzervatív sosem alapcsonyodik le erre a szintre.
cutcopy
2016. április 13. 19:48
Navégre.. )
tango47
2016. április 13. 18:44
Eleve hiba volt beengedni!
pollip
2016. április 13. 18:36
A szabály az szabály és mindenkire érvényes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!