Választási csalás gyanúja miatt feljelentést tett a baloldal a VI. kerületben

2014. szeptember 30. 11:38

Közokirat-hamisítás, választás rendjének megsértése és személyes adatokkal való visszaélés gyanúja miatt tett ismeretlen tettes ellen feljelentést a baloldali ellenzék a főváros VI. kerületében – közölte Kiss Róbert polgármesterjelölt kedden sajtótájékoztatón. Az ajánlások között találtak szerintük hamis aláírásokat.

2014. szeptember 30. 11:38

Az Együtt-PM jelöltjeként nyilvántartásba vett politikus azt mondta, hogy az Együtt-PM, az MSZP és a DK által a terézvárosi választási bizottságba delegált Kékesi Tibor körülbelül 270 olyan, a Fidesz-KDNP-t, illetve a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártját támogató aláírást talált, amelyeknél az adatok egyeznek, de az aláírások szerintük nem ugyanattól a személytől származnak. Arra a kérdésre, hogy ez csak ennek a két pártnak az esetében fordult-e elő, azt felelte, csak ezt a két pártot vizsgálták.

A sajtótájékoztató alatt néhány ellendemonstráló jelent meg a helyszínen, akik Kiss Róbert háta mögött többek között „Kiss úr! Mikor lép vissza?”, „Kiss úr! Mit keres az aktivisták között”, „Honnan jött, hova megy” és „Adjon zöld utat a tisztességnek!” feliratú táblákat tartottak fel. A sajtótájékoztató után az őket kérdező újságíróknak nem árulták el, hogy melyik szervezetet vagy pártot képviselik.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2014. szeptember 30. 13:11
Felesleges! Amíg a sok agymosott farok fidesz szavazó fel nem ébred,orsósiék úgy csalnak, rabolnak ahogy csak akarnak! Ezek többet visznek mint a rohadt komcsik!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!