Útleveleikről vallatná a képviselőket az ellenzéki összefogás

2014. március 27. 12:25

A baloldali összefogás pártjai olyan törvényjavaslatot nyújtanak be, mely szerint a képviselőknek a vagyonnyilatkozat mellett egyéb országhoz köthető útlevelükről is nyilatkozniuk kell majd. Az MSZP, a DK és a PM politikusai már most kijelentették, hogy nem rendelkeznek egyéb okmányokkal.

2014. március 27. 12:25

A baloldali összefogás törvényjavaslatot nyújt be, amely szerint a 2014-ben megválasztott országgyűlési képviselőknek a vagyonnyilatkozatuk mellett arról is nyilatkozniuk kell, hogy a magyaron kívül más úti okmánnyal rendelkeznek-e. Ez a kötelezettség nem lehet diszkriminatív, nem korlátozódhat egyetlen országra, kontinensre vagy nemzetközi szervezetre sem, de megakadályozhatja, hogy erre vonatkozó találgatások rombolják az országgyűlés tekintélyét – olvasható Tóbiás József, az MSZP frakcióvezető-helyettese, Molnár Csaba, a DK és Karácsony Gergely, a PM színeiben politizáló független országgyűlési képviselő MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében.

Azt írták, hogy „a kormányváltó pártok” parlamenti képviselői, az MSZP, a DK és a PM politikusai – elébe menve a javaslatnak – már most kijelentik, hogy mindegyiküknek csak a magyar állampolgárságuk szerinti úti okmányuk van. Felszólítják a kormánypárti frakciók vezetőit, hogy a fideszes és KDNP-s képviselőkre vonatkozó információk közzétételével ők is járuljanak hozzá a választópolgárok tájékozódásához – írták.

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2014. március 28. 09:35
Jobbik-MSZP-összefonódást érzek az ügyben :DDD
Motivince
2014. március 27. 15:51
a SEmjén zsotinak Vatikáni utlevele van !!!
csuka
2014. március 27. 14:52
Rasszista? Baloldal? Micsoda faszisták!
ballada
2014. március 27. 13:59
Itt egy újabb titkos szocialista hangfelvétel Titokban készített hangfelvétel került fel a Youtube-ra, melyen Velez Árpád – az MSZP pártigazgatója, a Kormányváltás listájának 14. helyezettje – tart felkészítést a párttagoknak. A rossz minőségű felvétel tanúsága szerint Velez kritikusan beszél a 2010-ig hatalmon lévő „gyönyörű, és nem akarok senkit megbántani, inkább liberálbal” kormányról, melyet szerinte „nem lehetett túlzott baloldalisággal vádolni”. A párt céljaként ezért egy baloldalibb politikát jelölt meg. http://index.hu/belfold/2014/03/27/velez/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!