Elvitték a Jobbik bútorait a képviselőház elől

2013. június 28. 10:50

Péntek reggelre elhordták a Jobbik által szerdán nyitott „kényszerirodák” bútorait a Képviselői Irodaház aulájából - ismertette sajtótájékoztatón Sneider Tamás képviselő.

2013. június 28. 10:50

Az ellenzéki frakció szerdán az irodaház bejáratánál „kényszerirodákat nyitott”, mivel Kövér László házelnök múlt pénteken letiltotta a képviselőcsoport valamennyi szakértőjének és alkalmazottjának belépőkártyáját a földtörvény szavazása alatti obstrukció miatt.

Sneider Tamás pénteken ismertette: a „kényszerirodákba” kihelyezett bútoraik reggelre eltűntek az aulából és az Országgyűlési Őrség tájékoztatása szerint elzárták azokat. Egyelőre nem kaptak választ arra, hogy miért szállították el a bútoraikat, de remélik, hogy hamarosan visszakapják azokat. Több jobbikos politikus új íróasztalokat vitt az aulába és újra megkezdték a munkát a korlát külső oldalán tartózkodó asszisztensekkel és szakértőkkel együtt. Hozzátette: olyan bútorokat is elszállítottak, amelyek nem az Országgyűlés tulajdonai”.

Úgy fogalmazott, ilyen „nevetséges eszközökkel” nem lehet ellehetetleníteni a Jobbikot. Felszólította Kövér Lászlót, „az Országgyűlés kiskirályát, hogy hagyja abba ezt az egész hülyeséget, mert rajta röhög az egész világ”.

A pénteki sajtótájékoztatón felavatták a Képviselői Irodaházzal szemben, a járdán felállított mobil vécét is, amelyet az épületből kizárt alkalmazottak számára létesítettek. Sneider Tamás elmondta, hogy a következő napokban fénymásolóval és hűtővel is próbálják majd javítani a „kényszerirodák” komfortját.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2013. június 28. 16:43
A kövér házmester a halálom.
hümmögő
2013. június 28. 15:31
Remélem, hogy a nácik nem gondolják, hogy romák lopták el! Habár amilyen balfaszok, még ezzel is előállhatnak! Hm!
Horst_Tappert
2013. június 28. 15:18
Ennyit a "bolsi trükkről", avagy amikor pimpime nem ragad ki valamit a szövegkörnyezetből: pimepime: "Lézer Janitól tudjuk, hogy akinek semmije sincs az annyit is ér" Az eredeti mondat: "Azt gondolom, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér" A NINCS SEMMIJE és a NEM VITTE SEMMIRE között óriási jelentésbeli különbség van. Na, ezért húzz a picsába, te kis hazug pimepime!
trespass
2013. június 28. 14:57
Megint hülye a bajusz. Fordítva kellett volna - a bútorokat otthagyni és a jobbikosokat elvitetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!