Fidesz: az MSZP politikusai többször bevallották pártjuk korruptságát

2012. március 11. 17:28

Selmeczi Gabriella Török Zsolt MSZP-s szóvivő korábbi nyilatkozatára reagált, amelyben a szocialista politikus az önfényezés leállítására szólította fel a Fideszt.

2012. március 11. 17:28

Selmeczi Gabriella szerint a magyar emberek még nem felejtették el a szocialisták kormányzását, és azt sem, amikor tisztább pillanataikban őszintén bevallották korruptságukat a 2010-es választások előtt; a Fidesz szóvivője ezzel az MSZP szóvivőjének vasárnapi sajtótájékoztatójára reagált az MTI-nek.

 
Török Zsolt az önfényezés befejezésére szólította fel a kormányt, hangsúlyozva, hogy pártja álláspontja szerint az erre költött forrásokat munkahelyteremtésre, illetve a többkulcsos adórendszer bevezetésére kellene költeni.
 
Selmeczi Gabriella reagálásban úgy fogalmazott, Török Zsoltnak sajnos rövid az emlékezete. A Fidesz szóvivője válaszul szocialista politikusok 2010. előtti megszólalásait idézte. „Tóth Károly (MSZP) azt mondta, tiszta szívből utálja a korrupciót, mert ráment az MSZP, Szanyi Tibor (MSZP) pedig néhány éve úgy fogalmazott: az MSZP-t tényleg megfertőzték a hatalombrókerek és a mutyilovagok. Hegyi Gyulát (MSZP) is idézhetjük, aki azt mondta: az MSZP ellen összehordott, általánosító korrupciós vádak egy része könnyen megcáfolható, más esetekben sajnos jogos a vád. Medgyessy Péter pedig egyenesen attól félt, szocialista barátai félreértik a helyzetet (...) amikor magukba tekinteni, elemezni kellene, ünnepelni akarnak” - írta a Fidesz szóvivője a közleményében. 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2012. március 12. 23:31
Míg más pártok politikusai ezt nem tették meg...pedig hasonlóan vagy még jobban korruptak.
liberálzöld.
2012. március 12. 08:51
"Fidesz: az MSZP politikusai többször bevallották pártjuk korruptságát" A Fidesz viszont következetesen tagadja saját korruptságát. De attól még a velejéig romlott, korrupt bagázs.
Jancsipapa
2012. március 12. 08:44
Ők meg nem vallották be ,de persze ők is azok.
cutcopy
2012. március 11. 22:26
„az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel” (Medgyessy Péter 2004) És ugyebár ne válasszuk szét a szoclib koalát..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!