Vádemelés Verókék ellen

2011. március 08. 11:49

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt Verók István, a VI. kerület egykori polgármestere, illetve tizenhárom másik gyanúsított ellen az Andrássy út 47. szám alatt található ingatlan 2004-es értékesítése miatt. A vádirat szerint 127 millió forinttal károsították meg az önkormányzatot.

2011. március 08. 11:49

A Fővárosi Főügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt kedden vádat emelt Verók István, a VI. kerület volt polgármestere, és tizenhárom társa ellen. A hűtlen kezelés vádja az Andrássy út 47. szám alatt található ház 2004-es értékesítésével kapcsolatban merül fel.

A Fővárosi Bírósághoz benyújtott vádirat alapján a vádlottak 127 millió forinttal károsították meg a kerületi önkormányzatot. A vádlottak többsége a 2010-ig tartó ciklusban önkormányzati képviselő volt, ám a szocialista Hatvani Csaba és Tóth György a jelenlegi képviselőtestületnek is tagja. A vádlottak között megtalálható a kerület egykori aljegyzője, a Centrum Parkoló Kft. volt ügyvezetője, valamint Fürst György egykori alpolgármester és Kékesi Tibor volt parlamenti képviselő is.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2010
2011. március 09. 06:26
Ez a mocskos tolvaj bandát istenitik, gyurcsánnyal az élen a mszp választói, becsületes emberek vagytok ti is.
states
2011. március 08. 22:51
Ez tulajdonképpen egy röhejes hír. Verókék végiglopták a 8 évet, nem egyszem ingatlannal és 100 millióval, hanem milliárdokkal nem tudnak elszámolni, ugyanaz zajlott Terézvárosban, mint Hunvald kerületében, Erzsébetvárosban. Mindez évek óta köztudott, és évek óta vizsgálódnak a hatóságok, és csak most nagy keservesen emeltek vádat egyetlen ingatlan ügyében. Az egész magyar igazságszolgáltatást úgy kéne szétkergetni, ahogy van.
nomármost
2011. március 08. 21:56
A Balett Intézet eladásában ha jól emlékszem akkoriban a VII. kerületben landolt Kékesi Tibor ( akinek a szomszédasszonyával tettlegességig menő "vitája" volt) mszps ügyes működött közre.
Ken Adams
2011. március 08. 19:39
HaVerok,Buli,Fanta :) Remelhetoen mar a sitten!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!