Orbán: Hol élünk?

2010. március 07. 11:23

A Fidesz elnöke legújabb Facebook-bejegyzésében a focival foglalkozik. Üzent a válogatottnak és a televíziós közvetítések ügyét is érintette.

2010. március 07. 11:23
„Barroso és a budapesti vállalkozók árnyékában sem felejthetjük el, hogy meccs volt. Válogatott."  - olvasható Orbán Viktor Facebook-oldalán.
 
„Eredmény: dicséretes. Csapatépítés: helyben járás. Hol van Gera? Micsoda ország! Magyar nemzeti olimpiai válogatottunk Olaszországban, tétmeccsen. Tv: nuku. De az angol–görög olimpiai válogatottak meccsét közvetítjük! Hol élünk?” – tette fel a kérdést szombat este. 
 
A pártelnöknek már 14 ezernél több „ajongója van az oldalon, míg Mesterházy Attilának eddig 797. A szocialisták jelöltjének legutóbb Balogh Zsolt fényképének és a Magyar Nemzetben megjelent interjújának feltöltésével kedveskedett egy felhasználó.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fóbia
2010. március 08. 07:12
Én azt hiszem hogy Orbán a facebookon nem mint min.eln.jelölt, hanem magánemberként nyilatkozik. Ehhez joga van! Az más kérdés, hogy megteheti-e.
Karcolt
2010. március 07. 23:31
A "Hol van Gera" egy fasság volt. Gerának most megint jó éve van (hogy nem kell hazautaznia és tétmeccseket játszania válogatottal), de már elég bizonytalan, pl. a következő két évben hogy muzsikál. Speciel Dzsudzsák sem játszott azon a meccsen, pedig ha valaki, ő kezd igazán komoly focista lenniés még az-ért van benne min. 3 selejtezősorozat. (Bár a hétvégi PSV meccsen ő sem hozta élete formáját.) Az U21-ben hangulatilag igaza van, de az államnak nincs ráhatása, hogy nem közvetíti egyik adó sem a meccset: akármennyire is fáj egy U21 meccs közvetítését csak piaci alapon szabad csinálni. Mondjuk szerintem Mezeynek készítik elő a terepet a válogatott kispadján.Ami nem tudom mennyire kurva jó ötlet, emlékszem én még 1996-ra... (Azon kívül, hogy a kormánytól független társaság az MLSZ, ha bele akar nyúlni közvetlenül bárki, akkor nagy-nagy hiszti van, szóval Kistelekivel együtt kell működni egy darabig, akármennyire egy ellenszenves figura).
HattoryHanzo
2010. március 07. 13:18
Gera Londonban van, miután késett az edzésről, összeveszett a szöv.kapitánnyal, és meccs előtt (!) otthagyta a válogatottat, majd lemondta a válogatottságot. Én nagyon szeretem Gerát, de ez az Ő sara.
zoli_29
2010. március 07. 13:05
Viktor hajlamos túlzásokba esni, ha fociról van szó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!