„Nem politizálhatok, mert az érzelmeim irányítanak!” – Borbás Marcsi a Mandiner új, exkluzív portréműsorában

2023. augusztus 07. 17:15

Kendőzetlen őszinteséggel beszél Borbás Marcsi életéről, karrierjéről, sikerekről, kudarcokról, politikáról, háborúról.

2023. augusztus 07. 17:15
null

A műsorvezető legnagyobb munkahelyi csalódásáról is nyilatkozik a Mandiner új podcastjában. Kiderül, hogy karrierje elején volt, hogy figyelték, mit mond, elmeséli, hol és mikor találkozott először intrikával. Beszél arról, hogy érzett-e bármikor politikai nyomást munkája közben. Bosszantja a háború, ráadásul már a délszláv háború is jelen volt az életében, mert az egykori jugoszláv határ menti Madarason nőtt fel. 

A műsor itt tekinthető meg: 

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laikus19-2
2023. augusztus 07. 18:54
Minden elismerésem Borbás Marcsinak! Csatlakozom azokhoz, akik szerint nem ártana, ha más nőkben is lenne ennyi önkritika. Hiába ugrálnak a feministák, elérték, sőt már túlteljesítették, amit a nőknek emancipáció terén ki akartak vívni. Már jó ideje benne vagyunk a katyvaszban, amit a Von der Leyeneknek köszönhetünk, és minden esély megvan rá, hogy még lejjebb kerüljünk.
2xli
2023. augusztus 07. 18:40
Most sem csalódtam Marcsiban, Okos, nőies, az egyik legjobb TV-s.
gyaloggos
2023. augusztus 07. 18:35
KEDVES MARCSI, valamilyen célod van ezzel az interjúval! EZ nem csak úgy jött, mint a tegnapi zivatarok! KÉSZÜLSZ valamire , - FERKÓ is készült, leginkább el, meg ki - ez tuti!
llnnhegyi
2023. augusztus 07. 18:12
Most főzöl vagy reklámozod magadat? Csak főzz! Ne használj 2-3x annyi edényt! A pult legyen tiszta! Több halat, saláta öntetet, szószt, 🐔 alapanyagot! Ne gyúrj tésztát! Elavult,felesleges időtöltés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!