Macska ugrott az imámra az ima kellős közepén (Videó)

2023. április 05. 16:19

Az élő közvetítést zavarta meg a renitens állat.

2023. április 05. 16:19
null

A tudósítások szerint Algériában a Ramadán miatt tartott hétfői imát zavarta meg egy macska, mely a szónoklatot tartó vallási vezetőre vetette magát. Az imám nem jött zavarba a képsorok alapján, folytatta az istentiszteletet, mintha mi sem történt volna, közben azért párszor megsimogatta az jószágot. 

Nyitókép: Képernyőmentés

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. április 06. 00:04
A macska szent állat náluk, mert van Mohamednek egy Macskás története a Koránban..
sagirdilsiz
2023. április 05. 22:11
Egy imám Isztambulban úgy döntött, hogy megnyitja mecsetét a kóbor macskák és cicák előtt, hogy étkezhessenek, és biztonságosan pihenhessék a fejüket a szabadban fenyegető veszélyektől. Mustafa Efe imám a mecset „vendégeinek” nevezi a macskákat, és már nagyon otthonosan érzik magukat. https://tinyurl.com/43upbmux
masikhozzaszolo
2023. április 05. 19:49
"Ha Militka az ebédlőasztalra feküdt, akkor az előtérbe mentünk ebédelni." Nem pontos, hirtelen nem találtam meg. Át kell néznem a Hrabal métert.
Madasa Hatter
2023. április 05. 19:13
Amikor egy macska elaludt a próféta kaftánjának az ujján, a proféta inkább levágta a kaftán ujját mintsem hogy felébressze a macskát..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!