Táncoló talpak: Sanna Marin, Putyin, Gyurcsány és a többiek

2022. augusztus 23. 18:12

A múlt héten több videó is kiszivárgott a féktelenül bulizó finn miniszterelnökről. De nem ő az egyetlen táncoló politikus. Mi most megmutatunk jó párat.

2022. augusztus 23. 18:12
null


A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat.

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunmagyar
2022. augusztus 24. 03:17
Vannak ezek az izé, privilégiumok..neem...preferenciák...van ahol azt szeretik ha egy alkesz ribi mondja meg a tutit az ország élén, van ahol többségben vannak a necrofilek, máshol a tancoló bőrnadis zsidajokat szeretik, egyesek a cselgáncsozó férfiakra mások a disznóvágáson résztvevőkre buknak. Szerencsénk van, hogy mifelén utóbbi kettő nagyobb siker mint az előbbi kettő.
annamanna
2022. augusztus 23. 21:53
Ez egy jobb válogatás, mert itt PUTYIN ÉS BUSH TÁNCOL EGY SZÍNPADON!!!! (Nem vicc, nem ámítás, ez a való élet!!!) https://www.youtube.com/watch?v=aqqYnq7Sr-0 Plusz több egyéb: https://444.hu/2022/08/18/a-finn-sanna-marin-mellett-is-boven-akadnak-csodalatos-jelentkezok-a-miniszterelnoki-tancversenyre
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. augusztus 23. 20:32
Alkesz mindent visz, nincs mese!
manitowoc
2022. augusztus 23. 20:29
Hogy lehetett kihagyni Orbán táncát? https://www.youtube.com/watch?v=CyACkQd9vUE Csúnya dolog a Mandiner Reakció részéről, hogy nem mutatja, hogyan figurázik (szorosan Anikó asszony mögött) a Főni. (:-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!