Fekete-Győr: Koncepciós eljárás folyik ellenem

2019. április 30. 11:15

Bangónéról, május elsejéről, majd saját bírósági ügyéről is beszélt Fekete-Győr András.

2019. április 30. 11:15

„Senkinek nem használ, ha a magyar politikai kultúrában patkányozás folyik, hazaárulózása folyik” – fejtette ki Fekete-Győr András, aki szerint azért nem jut egyről a kettőre Magyarország az elmúlt harminc évben, mert nem tudnak együttműködni a pártok.

Az ATV reggeli adásában a Momentum elnöke Európa ünnepére is invitálta a nézőket, majd az ellene folyó „koncepciós eljárásról” is nyilatkozott.

„Az én cselekményem nem volt erőszakos” – jelentette ki Fekete-Győr, aki úgy véli, semmilyen bűncselekményt nem követett el. Szerinte Magyarországon nagyon frusztráltak az emberek, megalázott módon foglalkoztatnak sokakat, rengetegen mennek el az országból, például az ő húga is. 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2019. május 01. 14:21
Szegény kicsi bébit, bántják. Méltatlanul. Mert hisz ő semmi mást nem csinált, mindössze átjátszotta a magyar lehetőségének legnagyobbikát, az olimpiát a franciáknak, s mellé mindössze nekiment a rendőröknek, meg dobálta őket mindenféle játékkal, ami csak gyújtható volt, és a kezébe került. Úgyhogy bébike, kimondhatjuk, nálunk nem hazaárulózás folyik, hanem részetekről, megsegítve a szocikkal, kemény hazaárulás. Hogy rohadnátok meg.
emesealma
2019. április 30. 22:27
Egyszerűen... Annyira balfasz. Hiheteten, hogy ő az elnök. Hogy ő ezek között a legjobb! Buta segg.
Európai téridő
2019. április 30. 19:40
FeGyőr, én sem kedvellek téged az egész kibaxott olimpipi-affér miatt.
huczibor
2019. április 30. 17:14
---[[_Itt találsz mezteleen lányok itt van a városodban: Tiny.CC/Lanyok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!