Így lőtték le az MH17-est Ukrajna felett

2015. október 13. 16:19

A Holland Közlekedésbiztonsági Tanács egy nemzetközi vizsgálat keretein belül kielemezte, mi történt azzal a repülővel, amelyet 2014. július 17-én lelőttek Ukrajna felett.

2015. október 13. 16:19

A Holland Közlekedésbiztonsági Tanács videót tett közzé, amiben ismerteti annak a nemzetközi vizsgálatnak az eredményét, ami az Ukrajna felett 2014. július 17-én lelőtt személyszállító gép esetével foglalkozik. Az Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó Malaysian Airlines MH17-es járatot egy légvédelmi rakéta lőtte le. A tragédiában 298-an vesztették életüket.

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chinasky
2015. október 14. 08:13
a "maláj gép" a mandis fideszesek címerállata. kétségbeesetten szopják puty faszát, annak ellenére, hogy minden tiszta és világos.:D
Mindjárt
2015. október 14. 07:13
Keresd az indokot! Kinek használt és kinek ártott ennek a gépnek és utasainak az elpusztítása?
egysegelem
2015. október 13. 22:31
Amugy a vizsgalat celja nem az volt, hogy megmondja, ki lott, csak azt, hogy mi okozta a gep lezuhanasat. Es most mar nyilvanvalo, hogy raketa. Kis lepesekben haladnuk, de haladunk. Ne feledjuk el pl. a Russa Today, amit Putyin a nyugat dezinformalasara es osszeeskuves elmeletekben hivok megtevesztesere hozott letre, itt meg arrol ertekezik tavaly, hogy egy SU-25-ost eszleltek a gep kozeleben: https://goo.gl/DfUf6z Mindig emlekezzunk ezekre, amikor ma mar nyilvanvaloan mindenki elismeri, hogy raketa volt.
Valandil
2015. október 13. 22:21
Azért érdekes, hogy a rakétát gyártó céget a mai napig nem kereste senki a vizsgálódó szervezetektől, pedig ők meg tudnák mondani, hogy melyik altípus jöhet számításba (más a repeszek formája és szóródási képe). Van olyan verzió, amivel csak az oroszok, van amivel az ukránok, és olyan is, amivel minkét(három) oldal rendelkezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!