Visszatérne a politikai életbe Molnár Gyula

2012. szeptember 06. 08:36

Molnár Gyula azt tervezi, vissza fog térni a politikai életbe – derült ki az ATV interjújából.

2012. szeptember 06. 08:36

Molnár Gyula elégedetten nyugtázza elsőfokú felmentését, és azt fontolgatja, 2014-ben újra belépne a kerületi politikai életbe – mondta a politikus az ATV műsorában.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2012. szeptember 06. 21:15
Semmi nem elég,Gyuszi sofőr?
kamasuka
2012. szeptember 06. 15:22
Miután kijelentette, hogy leszarja a 11. kerületet kiváncsian várom ezt a visszatérést ...
várúr
2012. szeptember 06. 14:50
Ez az elsőfokú ítélet, az Ügyészség fellebbezett. Ballib hörgés ellenére Magyarország jogállam. Molnár Gyula "visszatérése" a politikába érdekes, hisz most is fővárosi szoccer képviselő. Visszatérése a kerületi politikába... A jóember eredetileg vegyészmérnök. Majd kisz-vezető, stb. Nincs elég állás a vegyiparban? Úgy látszik, Gyula vegyipari ismeretei felérnek a vegyésztechnikus Kovács eetárséval. Tény, hogy az iparban agyon nem dolgozta magát, de politikusként nem ő az egyetlen agyatlan...
bigyomail
2012. szeptember 06. 14:29
ÍHa ügyes, azzal fog kampányolni, hogy annyira jól végezte a munkáját, hogy csak úgy tudott vele szemben nyerni a Fidesz, hogy aljas rágalmakkal, alaptalan vádakkal illette, amiről bebizonyosodott, hogy aljas hazugságok. Ezzel egyszerre három legyet üthet: 1. Mártírszerepben tetszeleghet, ami sokaknak tetszik 2. Bizonyítja addigi munkájának sikerét, hiszen abba nem tudtak belekötni, csak nemtelen támadással tudták kiütni a székéből 3. Maga mellé állíthat szavazókat azzal, hogy rávilágít: a Fidesz aljas rágalmainak bedőltek, tehát meg lettek vezetve, ami miatt majd mérgesek lesznek arra, aki átverte őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!