Embert a Holdra

2012. szeptember 12. 22:18

Kennedy ma ötven éve jelentette be, hogy a hatvanas évek végéig embert küldenek a Holdra. Megcsinálták.

2012. szeptember 12. 22:18

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peti
2012. szeptember 14. 01:00
kozben amugy lehet, h geciseg, de vegig rohogok ahogy a 50zolka meg a 2.bicnicc osztja a huttingert, az meg neha vissza :)
peti
2012. szeptember 14. 00:48
ehh, elkepeszto hoskorszak, elkepeszto emberekkel, hatalmas erofeszitessel, millio erdekes tortenettel... es meg meg sem emlitettem kedvencemet, akinek a sirjan csak ennyi all: "An original", meg a negy kuldtetese... Charles "Pete" Conrad a menok kozott is az egyik legnagyobb kiraly, egy igazi OG :) abban bizom, hogy eljutunk meg az en eletemben, es egyreszt "eloben" vegigizgulhatom (ezert orulnek, ha az usa menne vissza, ott minden nyilvanos lenne szinte), masreszt szuper videok keszulhetnek stb...
peti
2012. szeptember 14. 00:43
ja a sorrendrol :) Schirra volt Mr. Urhajos No. 4, igy o repult eloszor az uj Apollo elso emberes repulesen (Apollo-7), hiszen Grissom meghalt. Szoval, tudtak a fiuk, kinek hol a helye :) Olyannyira, hogy Shepard ugy repult az Aollo-14 parancsnokakent, hogy elotte csak egy 15 perces "urugrasa" volt a Mercuryval, mielott "grounded" lett a fule miatt, kihagyta a teljes Geminit es korai Apollot. Marmint, az urhajosok fonoke volt, de egyedul meg repulot se vezethetett... es ezzel sokan egyet is ertettek, marmint, hogy repuljon soron kivul, ha meggyogyult, jar neki :)
50zolka
2012. szeptember 14. 00:40
Na, mire huttinger guglizni tud erre valamit, reggel lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!