A Kutyapárt elnöke támadja a DK-s önkormányzati képviselőket

2023. április 21. 06:30

Belőlem egy évekkel ezelőtti példamondatommal próbált a minap bohócot csinálni.

2023. április 21. 06:30
null
Vágó István
Facebook

„Nem tenném szóvá, ha nem tapasztalnám Kovács Gergelynek, a Kétfarkú Kutyapárt elnökének meg-megújuló támadásait a Hegyvidéki Önkormányzat két DK-s képviselője ellen (belőlem például egy évekkel ezelőtti bizottsági ülésen megfogalmazott példamondatommal próbált a minap bohócot csinálni - mutatom az első kommentben...

Ma történt, hogy a szegények által fizetendő szociális étkeztetés és a gyermekétkeztetés díjának növelését szavazta meg Kovács a momentumos Vadász Gáborral (48:01-től: https://youtu.be/o8e5IhPlW4w?t=2881 - a képen a fali "eredményjelző" táblákon a bal alsó két név Kovács és Vadász, a kép bal alsó részén ugyanők láthatók). A volt LMP-s Hajdú Mária tartózkodott, az MSZP-s Vincze Géza ugyancsak igent nyomott, ahogy az összes fideszes képviselő is.

Mi ketten Imre Kardossal

természetesen nem támogattuk az előterjesztést.

Remélem, a kutyapárti illetve momentumos szavazóknak a két képviselő elmagyarázza majd, miért támogatták a szegények terheinek emelését az ország egyik leggazdagabb kerületében.”

Nyitókép: Kovács Gergely, MTI/Mohai Balázs 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. április 22. 05:21
Milyen hund cut ez a Pista bácsi, beleköt a Kétfarkúba, meg a Henrik bácsiba, pedig annak csak egy farka van, meg a Pista bácsinak is, ha rávetül a árnyéka a földre akkor kettő. Gréczi Zsolt meg árnyjátékos.
VeJoLa
2023. április 21. 21:47
Belőled te magad csinálsz bohócot, vapi!
Oldalkosár
2023. április 21. 15:32
Egyik kutya, másik eb.
lyon
2023. április 21. 13:54
Kedves Pista Bá.... Belőled nem kell megpróbálni bohócot csinálni, mert neked ez már önmagadtól elsőre maximálisan sikerült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!