Persze, hogy „a felvételt nézi” Orosz Anna, hiszen Földi Juci eskütételére a Momentum be se ment

2023. március 08. 15:11

De lehet-e még nagyobbat rúgni a „szövetséges” pártba?

2023. március 08. 15:11
null
Vágó István
Facebook

„Persze, hogy »a felvételt nézi« Orosz Anna, hiszen Földi Juci eskütételére a Momentum be se ment. Eddig ugyanis számukra ő volt »a hazudós, a méltatlan, a csaló« Ráczné, »akinek a mandátuma kicsit jelkép lett: a Momentum harca testesült meg benne a DK ellen«. 

De lehet-e még nagyobbat rúgni a »szövetséges« pártba? Oroszék megpróbálják: »Szégyen, hogy ott tartunk, hogy egy politikus - történetesen Magyarország volt miniszterelnöke – azt gondolja, hogy ez így rendben van. Hogy oké egy női politikustársa testét tapogatni, kezét lefogni, nyakába – fülébe sugdosni. A másik nyilvánvaló akarata ellenére.« 

Tényleg ez derül ki – nem az általuk is önfeledten terjesztett fotóból, hanem a valós eseményt rögzítő felvételből? 

Gyurcsány: »A parlamentben két barát ölelkezett. Megküzdöttük, megcsináltuk. És mindenkinek azt üzenem, különösen azoknak, akik nem jöttek be, hogy velünk ezt nem csinálhatjátok, mi másfajták vagyunk, és ti szégyelljétek magatokat«.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. március 11. 15:01
Orosz Anna azóta is be van nedvesedve xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
njohn
2023. március 11. 14:49
Pityuka ??? Milyen szövetséges pártról hadoválsz !???? Ja, ilyenkor szövetséges, csak amikor bele kell éppen rúgni, meg a tagjait elcsaklizni, akkor éppen nem.... Mocsadék banda vagytok ti Vágó, a legaljadékabbak....
Vakfolt
2023. március 09. 09:10
Rángó Pistike Bácsika a régi receptet próbálja megint, mint az őszödi beszéd mentegetésénél, igaz, hogy a főni ügyetlenül rátapadt a nőre, mint egy bebaszott kamasz, de az egész felvételt kell nézni, megbaszta állva? Nem. Tehát akkor nincs itt semmi látnivaló.
critical man
2023. március 09. 09:02
Minden pofon jó helyre megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!