Gyurcsány tapogatását látják azok a nők, akik bántalmazó kapcsolatból akarnak kiszállni

2023. március 08. 08:36

A bántalmazott nőket veszi semmibe az, aki így viselkedik, ilyen példát mutat.

2023. március 08. 08:36
null
Orosz Anna
Facebook

„Nézem a felvételt újra és újra és egyszerre rándul görcsbe a gyomrom és gondolkodom közben azon, hogy ez szimplán a nyers bunkóság megnyilvánulása vagy egy megrendezett jelenet. Szégyen, hogy ott tartunk, hogy egy politikus – történetesen Magyarország volt miniszterelnöke – azt gondolja, hogy ez így rendben van. Hogy oké egy női politikustársa testét tapogatni, kezét lefogni, nyakába – fülébe sugdosni. A másik nyilvánvaló akarata ellenére. Gratuláció gyanánt. A választók, a nyilvánosság szeme láttára. Élő, egyenes adásban. Egy olyan politikus tartja ezt egyébként okénak, akinek pártja büszkén hirdeti, hogy ők adják majd Magyarország első női miniszterelnökét. Mivégre, kérdezem én? Mire megyünk egy női vezetővel, ha közben oké ez a viselkedés?

Ezeket a felvételeket látják többek között azok a nők, akik bántalmazó kapcsolatból akarnak kiszállni. Látják azok a gyerekek, akiket szüleik arra próbálnak felkészíteni, hogy nők és férfiak egyenlőek, hogy mindenkinek joga a saját teste fölött rendelkezni, hogy egy nőből is lehet remek képviselő, ahogy egy férfiból is lehet csodálatos óvodapedagógus. Ahogy látják azok a választók is, akiknek elegük van a jelenlegi macsó rendszerből, és helyette partneri kultúrát, egymás tiszteletét, civilizált viselkedést várnak a vezetőiktől.

A bántalmazott nőket, az egyenlőségben hívő felnövekvő generációt, a jóérzésű választókat veszi semmibe az, aki így viselkedik, ilyen példát mutat, aki ennyire nem képes az önreflexióra.”

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. március 11. 11:54
Pedig ez a figura egyenesen nektek szólt.
őrnagyőrnagy
2023. március 09. 12:56
Annácska, ezt az oldalt választottad, ha esetleg ne adj isten nyernétek, ő lesz a főnökök (félig-meddig most is az)
puszt
2023. március 09. 02:02
Ha van szemüveged, vedd fel, ha nincs csináltass...
Agrippa
2023. március 08. 20:28
Asszonta a fletó, hogy ez egy előre eltervezett üzenet volt. Így van, ez a gyomorforgató "ölelés" két dolgot is szimbolizál. A magyar politika örök alkesze így ejtette foglyul annak idején az egész országot, most meg így tartja béklyóban a elvtársait, az egész ellenzéket. Bocs Annácska, ez van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!