A Telex perverz hadjárata a családok ellen

2023. február 21. 22:33

Kötözős-fojtogatós szex, poliámor együttlétek, nyitott házasság, büszke gyermektelenség és a megcsalás, mint megoldás a párkapcsolati problémákra.

2023. február 21. 22:33
null
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„A Telex perverz hadjárata a családok ellen

Kötözős-fojtogatós szex, poliámor együttlétek, nyitott házasság, büszke gyermektelenség és a megcsalás, mint megoldás a párkapcsolati problémákra. Nehéz nem észrevenni azt a szerkesztői koncepciót, amit Magyarország egyik legolvasottabb online portálja indított a házasságok és családok ellen. Perverz módon cserélik fel a jó és rossz egyetemes, évezredes fogalmait, amikor az életen át tartó házastársi hűségből idejétmúlt monogám bezárkózást kreálnak, a pornó- és szexfüggő önuralomhiányból pedig tudatos "szexuális nonexkluzivitást" és "etikus poliamóriát".

A szinte minden hétre jutó szubkulturális tartalmakból a Telex egy egész világértelmezést épített fel több százezer olvasójának, amely több frontból is bombázza azt az elképzelést, mely szerint lehet boldog és teljes életet élni hűségesen, házasságban és családban.

De, hogy értse is a kedves olvasó, hogy konkrétan mire gondolok:

 négy cikk (és egy videó) jelent meg egymás után a BDSM  kötözős, fojtogatós, szadomazo perverzitás témában

három cikk (és egy videó) sorban arról, hogy miért jó tudatosan gyermektelennek lenni, és miért gonosz az a világ, amely gyermekközpontúan tekint az emberi sorsra

 majd jöttek az álnéven futó beszámolók arról, hogy ki hogyan csalta meg szinte mindegyik párját, és hogy ez miért van így rendjén, mennyire idejétmúlt koncepció a monogámia

ez utóbbi gondolatmenetet pedig egészen odáig bontották ki a múlt héten, hogy az jelentheti a megoldást sok kapcsolati problémára, ha a felek teljesen szabadon szexelnek azzal, akivel csak akarnak.”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERbot
2023. február 22. 12:03
Mindenki perverz állat, aki nem Orbán Viktorra gerjed.
Leskelődő
2023. február 22. 08:19
A Telex és a barna ötven árnyalata.
luxusbatar
2023. február 22. 07:14
Csak azt nem tudom, hogy ezen témájú telexes cikkek kinek szólnak. Mert a fészbúkon kommentelők 90% nyugger. A másik 9% migri....
balbako_
2023. február 22. 06:21
A Telex munkatársai és hasonszőrű kollégái a gazda utasítására a devianciák propagálására szerződtek. A fiatalság megfogása a céljuk, hiszen az a csoport kapható leginkább a szélsőségekre. És ha valaki elfogadja az egyik devianciát hát hajlamos a másikra, harmadikra is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!