Micsoda kifinomultság, stílusérzék, elegancia!

2022. november 22. 20:25

Vajon a kolléganői jelentenek neki naponta?

2022. november 22. 20:25
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Orosz Anna momentumos országgyűlési képviselő az országgyűlésben.

»A fideszes politikusok ne feleségeik szoknyája mögé bújva magyarázzák bizonyítványukat, amikor kokainozáson vagy éppen kurvázáson kapják őket«

Micsoda jó ízlésű kifinomultság, stílusérzék, elegancia! És micsoda jólértesültség! Vajon a kolléganői jelentenek neki naponta?”

Nyitókép:Orosz Anna Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. november 23. 17:21
A kis huncut az mszp-s kurvázos Gajda Péterre, Kispest polgármesterére gondolt és Lackner Csabára, aki nem ismerte fel magát. Na meg az egész csürhebandájára, Cseh Katalinnal az élen.
dakotasámán
2022. november 23. 14:50
"Micsoda kifinomultság, stílusérzék, elegancia!" hát ja. de azért van annak valami bája, hogy pont te teszed szóvá zsoca. ha szemezgetni akarnánk az alkesz bódulatban írt hozzászólásaid között, könnyen találnánk sokkal durvábbat is.
olajfa1
2022. november 23. 10:46
Orosz Annától TÖBBET VÁRTAM! Talán ha nem személyeskednél kedves Annácska... talán akkor reálisabban látnád ezt a világot!... Vagy a reális látástól félsz leginkább kedves Anna... A TÖBBI LIBBANTAL EGYÜTT?...
janisz108
2022. november 23. 10:43
Azért kurvázik mert őt nem vették fel ,olyan xarul néz Ki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!