Van másik út, nemcsak az orbáni megszorítás

2022. november 17. 15:44

Mi be is mutatjuk azokat a javaslatokat, amelyekkel érdemben lehetne csökkenteni a magyar családok terheit.

2022. november 17. 15:44
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Lehetne azonnal kevesebb a rezsi, az Árnyékkormány szerint például azzal, ha 5%-ra csökkentenék az energiát terhelő áfát, vagy ha befagyasztanák a folyamatosan emelkedő rendszerhasználati díjakat.

Van másik út, nemcsak az orbáni megszorítás. És mi sorra be is mutatjuk azokat a javaslatokat, amelyekkel érdemben lehetne csökkenteni a magyar családok terheit.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
XTRO
2022. november 18. 12:25
Eltakarodnátok végre, na az sokat javítana az életünkön..!
kolozsv
2022. november 18. 12:24
Az a vicc, hogy ez a sipítozó moncsicsi, mint árnyékkormányfő, az ingerküszöböt sem éri el. Gyurcsányihoz viszonyítva. Arra legalább felhördülnek így vagy úgy. De ez a nyomi napi szinten rikácsol valamit, amire a lőtéri kutya sem figyel. Teljesen alkalmatlan bárminek. Vajon Gyurcsányi látja már? Ja, és a gyöngysorával hiába próbál Teacheres benyomást kelteni.... Csak a vastag nyaka látszik.
Jooee
2022. november 18. 11:13
A másik út a ország szabad leraboltatása a külföldi zsidó haverokkal. Klárika és Fleto csak a jutalékért tartaná a markát.
istvanpeter
2022. november 18. 10:13
Az árnyék mindig sötét. "Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. " Ismerős szélhámos beszéd, amit már Gyurcsányné asszony is megtanult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!