Kiállunk a kárpátaljai magyarok és Ukrajna mellett

2022. október 29. 16:28

Trianon sebeit úgy lehet begyógyítani, ha az országhatárok formálissá válnak Magyarország körül.

2022. október 29. 16:28
null
Gelencsér Ferenc
Gelencsér Ferenc
Facebook

„Ukrajna magyarországi követségének rendkívüli és meghatalmazott ügyvezetőjével, Balogh Istvánnal találkoztunk Tompos Márton képviselő társammal.

Támogatásunkról biztosítottuk ebben a nehéz helyzetben az ukrán népet és hangsúlyoztuk, Magyarországon nem minden politikus Putyin-párti, még ha a közmédia hazugságai alapján ez így is tűnhet.

A találkozón áttekintettük a magyar kisebbség helyzetét érintő, és az uniós csatlakozással kapcsolatos kérdéseket. Alapelvünk, hogy Trianon sebeit úgy lehet begyógyítani, ha az országhatárok formálissá válnak Magyarország körül, ezt pedig csak az európai integrációval és az őshonos kisebbségek védelmével tudjuk elérni. Az EU-s csatlakozásért cserébe ez utóbbit Ukrajnától is jogosan várhatjuk el!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. október 31. 13:55
akkor menj el Kijevbe es ott vaganykodj !
Sulammit
2022. október 31. 09:55
Egy ágyban az ellenséggel ugye, kis momentumos tintapacák.
néhai Ch.Pilot
2022. október 31. 09:51
"Trianon sebeit úgy lehet begyógyítani, ha az országhatárok formálissá válnak Magyarország körül." Ez egy 1 bites hazugság. Már mióta így van, és lám, Tiranon sebei nem gyógyulnak. Sőt. A formálissá váló határoktól éppen a trianoni nyertesek félnek a legjobban.
briganti
2022. október 31. 05:35
ez is a koncsita ölibü' szítta magába a tudást, csak errű' nincs fotó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!