Bolsonaro brazil elnökkel a béke követei vagyunk

2022. július 12. 09:43

Tudatos döntésem, hogy az első Európán kívüli utam Brazíliába vezetett.

2022. július 12. 09:43
null
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

„Bolsonaro brazil elnökkel a béke követei vagyunk. Egyetértettünk abban, hogy békére, mielőbbi békekötésre van szükség az orosz-ukrán háborúban, amelyhez Brazília és Magyarország is felajánlja a közvetítői szerepet. Arra kértem a brazil elnököt, hogy országa befolyását is használja fel annak érdekében, hogy minél előbb véget érhessen szomszédunkban a háború. Tudatos döntésem, hogy az első Európán kívüli utam Brazíliába vezetett, mert a két ország közötti együttműködés rendkívül fontos.

Brazília stratégiai partner, a két ország között diplomáciailag, gazdaságilag, a tudomány területén és az oktatásban is egyre szorosabb a kapcsolat. Beszéltünk arról is, hogy a fejlett világban szinte mindenhol csökken a gyermekvállalási kedv, csökken a házasságkötések száma. Brazíliában is ilyen tendencia indult el, és ezért is örömteli, hogy Bolsonaro elnök a családok támogatását a középpontba helyezte és igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a hagyományos családok minél több segítséget kaphassanak. Mi is ezt tesszük Magyarországon, és ennek már kézzelfogható eredményei is vannak: duplájára nőtt a házasságkötések száma, miközben felére csökkent a terhességmegszakításoké, és nő a gyermekvállalási kedv.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2022. július 12. 21:16
Hülye tehén.
Akitlosz
2022. július 12. 16:33
Az első Földön kívüli útja hova fog vezeti?
satman11
2022. július 12. 15:03
Szemmel látható, hogy ameddig nincs X, addig a jobbos kommentelők jelentős része sztrájkol....csak végig kell nézni az itt tomboló gerinctelen trollok agymenéseit....
Lajoss
2022. július 12. 15:00
Miért nem Moszkvában harcolsz a békéért,te szerencsétlen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!