Novák Katalin köztársasági elnökként és erkölcsileg is elbukott

2022. július 19. 12:13

Tökéletesen igaza volt azoknak, akik egy fideszes pártkatonát láttak benne.

2022. július 19. 12:13
null
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Nem is olyan régen még arról beszélt, hogy a nemzet egységét kívánja megtestesíteni, és azok bizalmát is el kívánja nyerni, akik nem őt szerették volna a köztársasági elnöki poszton látni. Most pedig nem csak, hogy azonnal aláírta a Fidesz által egy nap alatt, nulla társadalmi egyeztetés mellett áttolt katatörvényt, de még fel is mondta a Fidesz propagandahazugságait a »háborús inflációról«.

Ha Novák Katalint valóban érdekelné a felháborodás, akkor nem írta volna alá ezt a magyar vállalkozók tömegeit tönkretevő törvényt. Ha pedig a nemzet egységét képviselné, akkor nem fideszes szlogeneket szajkózna, félrevezetve az embereket, hanem azon gondolkodna, hogy hogyan lehetne kimászni abból a helyzetből, amibe az Orbán-kormány felelőtlen gazdaságpolitikája sodorta az országot. A 415 forintos eurót, és az inflációt ugyanis leginkább a Fidesznek köszönhetjük. Úgy tűnik azonban, hogy ezt Novák Katalin vagy nem akarja, vagy nem tudja kimondani.

Lehullt a lepel: Novák Katalin egy dolgot bizonyított be. Azt, hogy tökéletesen igaza volt azoknak, akik egy fideszes pártkatonát láttak benne. Nincs két Fidesz, nincs két Novák Katalin.”

Kapcsolódó

Novák Katalin aláírta a katatörvényt

„Alaposan megvizsgáltam és megfontoltam az elfogadott törvényt, ahogy a hozzám érkezett észrevételeket is” – közölte az államfő. Bővebben!

„Alaposan megvizsgáltam és megfontoltam az elfogadott törvényt, ahogy a hozzám érkezett észrevételeket is” – közölte az államfő.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csak szólok
2022. július 21. 22:57
Nincs erkölcsi alapod, hogy akár egyetlen szót is szólj a Köztársasági elnökhöz KATA ügyben. Te aljas hazug vagy.
Gecorbi
2022. július 20. 16:52
Tévedsz, Marci...hű maradt ő, csak nem a néphez, hanem a gazdájához
Puffin75
2022. július 20. 16:08
Most komolyan! Ennek a nettó náci Gyöngyösinek, aki olasz és brüsszeli kommunistákkal rendszeresen tárgyal és egyeztet valamiről, van képe erkölcsről papolni!? Ezt a kétszínű, undorító megélhetési politikust. Egyszinten van az Újhelyivel. Az is egy mocskos hazaáruló féreg.
Sulammit
2022. július 19. 22:43
Gyöngyösi Mártonból viszont nem csak kettő van, mert pár évenként változtatja a véleményét. Egy náci ne vegye a szájára Novák Katalint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!