A pofátlan Ryanair idióta vezetőjének viselkedése újabb érv amellett, hogy több magyar multi kell

2022. június 23. 14:04

Számára teljesen lényegtelen a magyar emberek és Magyarország jövője, őt csak a profit érdekli.

2022. június 23. 14:04
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„A pofátlan Ryanair idióta vezetőjének viselkedése is egy újabb érv amellett, hogy még több magyar multi kell, még nagyobb arányban kell növelni az egyes szektorokban a magyar tulajdon arányát. Hogy miért? Nézzük!

  1. A háború és az elhibázott brüsszeli szankciók miatt gazdasági válság alakult ki egész Európában, megnövekedtek a terhek, a gazdasági növekedés mértéke pedig visszaesik, több országban recesszió is jöhet.
  2. Ebben a helyzetben a kormányok két utat választhatnak: az emberektől vonnak el pénzt (nyugdíjcsökkentés, fizetéscsökkentés stb.) vagy fokozottabban bevonják a közteherviselésbe azokat a vállalatokat, amelyek profitot, sőt extrapforitot termelnek.
  3. A vállalatok bevonása hosszútávon kifizetődőbb az embereknek és a cégeknek is: a lakosságnál marad pénz, így fennmarad a fogyasztás, igénybe veszik a szolgáltatásokat, tehát a vállalatnak lesz bevétele. Ha a baloldali válságkezeléshez hasonló megszorítások érnék az embereket, akkor az a cégeknek is rossz lenne, hiszen nem lenne kereslet a termékeik és a szolgáltatásaik iránt, így nekik is leépítésekbe kellene kezdeniük.”

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2022. június 24. 15:51
Van, az a Wizz. A NER meg nem tud csinálni, mert érteni is kéne valamihez.
Trombitás Keresztély
2022. június 23. 22:54
Dumb és Dumber mellé a Dumbest címen holtversenyben az egész kitalálója: pincsi, és Danika osztoznak. 🤣🤣🤣
BartSimpson
2022. június 23. 21:18
Danika te teljesen hűlye vagy (de gondolom anyagilag megéri)... Csirkefarhátas szép napot !
Akitlosz
2022. június 23. 18:45
"A pofátlan Ryanair idióta vezetőjének viselkedése újabb érv amellett, hogy több magyar multi kell" Rába, Csepel, Ikarus. Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!