Háborús és gazdasági vészhelyzet fenyegeti földrészünket

2022. május 04. 10:02

Nemzeti érdekeink védelmét a hatalmas amerikai birodalom és európai helytartói nem veszik jó néven.

2022. május 04. 10:02
null
Schmidt Mária
PestiSrácok.hu

„HOZZÁNK IS UGYANAZZAL A RECEPTTEL JÖTTEK, AMIVEL ZELENSZKIJT IS MEGVÁLASZTATTÁK

Európa nyugati felének megmondói, akadémiai és médiamunkásai, valamint politikai elitje teljesen amerikanizált. Kulturális preferenciái, témái, törekvései megkülönböztethetetlenek az amerikai anyaországétól.

Az áprilisi választásokon az ellenzék mögött álló amerikai és nyugati döntéshozók biztosra mentek és mindent meg is tettek annak érdekében, hogy hazánk skalpját is odatűzhessék a demokráciaexport sikereinek újabb helyszíneit jelző céltáblájukra. Ugyanazzal a recepttel jöttek, amivel Zelenszkijt is megválasztatták. A legszéleskörűbb egységet, mondhatni egy hazafias népfront 2.0-t szerveztek Orbán ellen, egy táborba gyűjtve a neoliberálisokat és a szocialistákat, a zöldeket és az atomhívőket, a posztkommunistákat és a posztnyilasokat. Bár sok helyen sikerrel távolították el a nem eléggé, vagyis nem teljesen amerikabarát vezetőket, nálunk orbitális kudarcot vallottak. Pártonkívüli, kanadai-magyar civil jelöltjük nem ütötte meg azt a szintet, amit a magyarok a vezetőiktől elvárnak.

A demokráciaexport újabb Magyarországi bukása miatt szálka maradtunk az amerikai és az európai vezetők szemében. Ezért haladéktalanul elindították ellenünk azt a »jogállamiság« fedőnevű eljárást, ami pénzmegvonással történő büntetést jelent a különvéleményért és az engedetlenségért. A jogállamiság olyan gumifogalom, mint a szocializmusban használt közérdek, ami Nyugatra utazásunkkal sérült volna, ha kiengedtek volna minket. Ezért például Dániában az is belefér a jogállamba, hogy Koszovóba deportálják azokat a migránsaikat, akiket nemkívánatosnak tekintenek. Olaszországban belefér a jogállamba, hogy azt tervezik, mesterséges intelligencia segítségével monitorozzák majd polgáraik életének minden rezdülését, hasonlóan a kínai kommunistákhoz. A különbség az, hogy az utóbbi tűrhetetlen. A fejlett Nyugat jogállamai elkobozzák az oroszok vagyonát, házait, hajóit anélkül, hogy hadiállapotban lennének Oroszországgal. Korlátozzak az oroszok hozzáférését saját megtakarításaikhoz, bankszámláikhoz. Nem néhány »oligarcháról« beszélek, hanem az oroszokról, kollektív ismérvek alapján, mindegyikükről. Ja, és a befolyó összeget Ukrajnának akarják átutalni. Mindez belefér a jogállamiságba, csak az nem, hogy mi gátat szabunk az LMBTQ nyomulásnak, nem engedjük, hogy gyermekeinket nemátalakító eljárásokról világosítsák fel, megakadályoztuk, hogy a teljes magyar médiából Amerika hangja legyen, mint Nyugaton. Elég nekünk a 444. Ez az ő megfogalmazásukban azt jelenti, hogy nálunk nincs se jogállam, se sajtószabadság.

VALÓBAN ELŐRE KELL MENNÜNK, NEM HÁTRA!

Összefoglalva: nemzeti érdekeink védelmét a hatalmas amerikai birodalom és európai helytartói nem veszik jó néven. Fennáll a veszélye annak, hogy egyedül kell ragaszkodnunk az orosz energiaellátáshoz, mert nélküle leáll a gazdaságunk, és nem tudunk főzni és fűteni sem. Orbánra, vagyis hazánkra minden nap egyre nagyobb nyomás fog nehezedni. A Covid-válságból is csak most lábalunk ki, még nem tértünk vissza a karantén előtti rendes kerékvágásba. Folytatnunk kell az egészségügy, az oktatás és a honvédelem reformját. Újra kell gondolnunk az általános hadkötelezettség (férfi és női egyaránt) visszavezetését. (Érdemes lenne erről egy nemzeti konzultációt kezdeményezni.) Hiszen a háború, mint látjuk, egyáltalán nem veszett ki a világból, még Európából sem, sőt, ott folyik a határainkon. Azaz: előre kell mennünk, nem hátra!

Magyarországnak olyan kormánya van, ami a reálpolitika talaján állva képviseli a magyar nemzeti érdekeket. Fontos magyar nemzeti érdek, hogy a magyar polgárok élete biztonságban legyen, hogy megőrizzük a békét, hogy mindenkinek legyen munkája, kenyere. Reméljük, hogy a háborúzó felek mihamarabb meg tudnak egymással egyezni és békét kötnek. A béke olyan, mint a levegő, amíg van, észre sem vesszük, de a hiánya ellehetetleníti az életünket.

A magyar kormánynak az a feladata, hogy megtegyen mindent, amit csak tud, a háború mielőbbi befejezéséért, a további eszkaláció elkerüléséért. És azért, hogy szövetségeseket keressen. Erre, amint az emberek szeme Nyugaton is egyre jobban kinyílik, új lehetőségek adódnak majd.”

Fotó: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ppix
2022. május 05. 11:52
"Folytatnunk kell az egészségügy, az oktatás és a honvédelem reformját." MIT??? A lerohasztást, cica? Még egy ilyen fasiszta idióta picsát. LMBTQ mozgalomról, meg nemváltó műtétről deliriál, miközben 12 éve szabadon kúrják el az ország jövőjét. A külpolitikai éleslátását és tehetségét az O1G slepp már bizonyította, a béka segge alatt van az ország tekintélye, nemzetközi megitélése. Legfeljebb véreskezű diktátorokhoz dörgölőzés megy. Még mindig Brüsszel a hibás, mintha az ország autokráciába süllyesztése és gázszerelő nevére iratása tolerálandó lenne.
holi holi
2022. május 04. 22:35
a nyanya az általános hadkötelezettségről delirál, miközben eddig azt hazudták, hogy az ellenzék küldené háborúba a fiatalokat
Pelso j.
2022. május 04. 22:04
Mit siránkozol és riogatsz, netán ti vagytok rossz helyzetben? Egyébként meg, ha baj lesz, ti léptek le elsőként.
Láncfűrészes Attasé
2022. május 04. 21:11
Általános hadkötelezettség, nőknek is? Úgy fognak lelépni az értelmiségi fiatalok tizennyolc évesen, hogy vissza se néznek többé. Főleg az okos és igyekvő középosztálybeli fiatal nők, mennének külföldi egyetemre meg keresnének egy olasz vagy egy német pasit, a magyarok meg szüleszthetik a prolikat meg a cigókat. A demográfiai adatok most is rekordalacsonyra zuhantak, ezzel csak öles lépéseket tennének a kihalásért, a további elvándorlásért. Előre, csak lefelé! Jöjjenek a cigányok, ők talán jobb magyarok lesznek... Szebb ország lesz... Vagy nem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!