Hogyan fogják megmagyarázni a választási vereséget a baloldal vezető politikusai?

2022. február 19. 19:16

A realitás, Magyarország önérdeke negyedszerre is ajtót fog mutatni a balos vásári bazár szemfényvesztőinek.

2022. február 19. 19:16
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Kontra

„Amikor a jövőre tett közlések találkozni fognak a jelen kijózanító valóságával, na az lesz igazán fájdalmas pillanat a balos álomlátó, de tévhites Nostradamusoknak.

Minden megszólalójuk kivétel nélkül tényként beszél a 2022-es kormányváltásról, mintha az csak egy már előre elkészített biankó csekk lenne, amit majd április 3-át követően be kell váltaniuk.

A nagy csapat önhergelése csúcsra jár. Pedig már csak alig 50 napig írogathatják az örömódával hangaláfestett győzelmi dicshimnuszaikat, amidőn is a realitás kéretlen-kelletlen, de be fog kopogni a magukat demokratikus jelmezbe öltöztetett politikai csepűrágók pártöltözőibe.

A realitás, Magyarország önérdeke negyedszerre is ajtót fog mutatni a balos vásári bazár szemfényvesztőinek. Hiába a nagy erőlködés, a nemzetközi szabadcsapatok ügyködése, mindezek ellenére reményeiknek kudarc lesz a vége.

DE MÉGIS HOGYAN MAGYARÁZZÁK MEG MAJD A TÖRTÉNTEKET?

A bevezető után rátérek a 2022-es jobboldali győzelmet hozó pillanatokat követő lehetséges balos sajtótájékoztatókra.

MÁRKI ZAY PÉTER

»Kedves Mindannyian! Ugyan a Fidesz nyert, de a látszat csal. Voltaképpen győzött az ellenzéki összefogás, csak a sok ostoba Fidesz-bunkó még nem képes érteni a csíziót. Hiszen a Fidesz konzervatív és keresztény, én is az vagyok már »ezer éve«, ergó én vagyok a Fidesz. Így mi nyertünk. Éljenek a gombák, a most »mérgesek« is, éljen az összefogás, amennyiben össze tudjuk fogni a százfelé széledő táborunkat. Mint tudjátok, csak felfelé! Hol a liftkezelő? Vigyen felfelé, legalább most az egyszer a tetőre, mert nem kapok levegőt.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
No comment no cry
2022. február 23. 20:08
Nem tudom mennyire volt szándékos, de ez üt : D "vár a munkalakásomban a mamuszos, hiszen (...) fel kell állítani"
Csubszi
2022. február 20. 19:01
Bazári majom az összes ballibsi-náci politikus! Hazugság cunamisok! Egy igaz szavuk sincs!
masikhozzaszolo
2022. február 20. 17:42
Miféle magyarázat? Kormányt alakítanak. Mindegy, mi lesz a választás eredménye. És a független magyar és európai bíróság jóvá is hagy(ta) már.
llnnhegyi
2022. február 20. 14:49
márkizaj a hibás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!