A szánalmas baloldali mismásolás iskolapéldája, ahogy nem akar emlékezni Kerpel-Fronius

2021. december 15. 10:41

Legyen ez egy intő jel arra, hogy a baloldal egyetlen célja az ország kifosztása lenne.

2021. december 15. 10:41
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Kerpel-Fronius elmondta, hogy maga Gergely Karácsony rendelte meg azt a tanulmányt, ami a városháza épületének eladását járta körül. Pár hete a főpolgármester még azt hazudta, hogy nincs tervben a műemlékvédelem alatt álló ingatlan eladása. A szánalmas baloldali mismásolás iskolapéldája, ahogy Rónai Egon kérdésére nem akar emlékezni Kerpel-Fronius arra, hogy ő volt az előterjesztője az eladási projektnek.

Szerencsére Anonymus munkájának köszönhetően most lekerült a napirendről a Városháza eladása, mivel annak politikai következményét nem akarják vállalni Karácsonyék a választások előtt. Legyen ez egy intő jel arra, hogy választási siker esetén a baloldal egyetlen célja az ország kifosztása lenne.”

Címlapfotó: Képernyőkép (ATV)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2021. december 15. 15:44
Köter und Köder.
CirmoS
2021. december 15. 14:55
A baloldal egyetlen célja az ország kifosztása lenne! Aki erre még mindig nem jött rá, nem látja, azzal nagy baj van! EZ ugyanaz a csürhe mint 2010 előtt! Csak most még nagyobb pusztítást végeznének! Brutálisat!
Cogito ergo sum
2021. december 15. 14:53
LIE TO ME kezdőknek, tekintet jobbra fel ööööz-ve....
Syr Wullam
2021. december 15. 14:41
Gecibuta a csávó. :-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!