Kutyaszindróma

2021. október 31. 13:14

Az ellenzék nem örül a kutyapártnak, mert értékes százalékokat vehet el.

2021. október 31. 13:14
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Kutyaszindròma

Bár abszolùt érthető, hogy az ellenzék nem örül a kutyapártnak, mert értékes százalékokat vehet el, amelyek a végén esetleg perdöntőnek is bizonyulhatnak. Mint ahogy az is, hogy a Fidesz meg pont ugyanezért, elégedetten dörzsöli a tenyerét, és az se lenne meglepő, ha titokban még segítene is neki.

Ugyanakkor a kutyapárt egész megjelenése a politikai palettán, és viszonylagos politikai sikere, nyilván azt jelenti, hogy van egy választòi réteg, amely kiábràndult mindabbòl, amit a magyar demokratùra, benne a pàrtokkal az elmùlt harminc évben produkált, és nem látja magàt képviselve egyik párt által sem, egyelőre beleértve az ellenzék ùj »politsztárjàt« Márki Zayt.

Lehet ezt a politikai patològia tüneteként értelmezni, és nyilvàn az is, de akkor talàn nem a tünetet, hanem annak okát kellen megkísérelni gyògyítani. Ehhez persze nem »sebészkés« kellene, hanem hosszù mindenre kiterjedő terápia, mert a kòr jàrvánnyá terebélyesedett, vakcina meg sehol.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2021. november 01. 19:45
Te szerencsétlen, ostoba Kaltenbach !!! A kutyapárttól azért nem kell félned, mert akik rájuk szavaznak, azok - biztos lehetsz benne - a kutyapárt hiányában el sem mennének el szavazni. Mert ha kicsit is a tietekhez hasonló sötétség lenne az agyuk helyén, azaz bármi áron - akár az országot káoszba taszítva is - meg akarnának szabadulni a Zorbántól, akkor rátok szavaznának, akár létezik kutyapárt, akár nem.
Rocktoberi
2021. november 01. 15:47
A Kétfarkú Kutyapárt legyen csak a moslékkoalíció problémája. Jobboldalról nem von el szavazatokat.
olajfa1
2021. november 01. 15:26
TI MIÉRT MÁSOKKAL FOGLALKOZTOK? MIÉRT NEM A SAJÁT MAGATOK TUDÁSÁBÓL AKARTOK GYŐZNI? TI MIÉRT MUTOGATTOK MÁSOKRA, -már így előre is!...- HOGY MIÉRT NEM TUDJÁTOK MEGNYERNI A VÁLASZTÁST? TI MIÉRT MAGYARÁZKODTOK ELŐRE AMIKOR AZ ÖSSZES "KÖZVÉLEMÉNYKUTATÓTOK" UTCAHOSSZAL NAGYOBB ,és TÖBB SZAVAZATOT JÓSOLNAK NEKTEK MINT A "FIDESZ"-nek? AKKOR MIÉRT MAGYARÁZZÁTOK ELŐRE A "BIZONYÍTVÁNYOTOKAT? Nem értem! Valaki mesélje már el nekem hogy hogyan van ez a liberál-bolsi-fasisza összefogának ezek a magyarázatokat hogyan lehet "összevasalni"?...
geyza1947
2021. november 01. 09:27
Igaz, minden az ellenzéki összefogástól elvett szavazat Orbán győzelmét jelenti ! A felelősség az MKKP, az ISZOMM, a MI HAZÁNK és a fidesz által kreált kamupártok köréé, ök azok akik hatalmon fogják tartani a diktátort !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!