Értjük a svéd miniszterelnök frusztráltságát

2021. szeptember 16. 15:28

Ha többet foglalkozott volna országa kormányzásával, mint a kioktatásunkkal, nem bukott volna meg.

2021. szeptember 16. 15:28
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„A bukott svéd miniszterelnök újra a magyarokat és a lengyeleket akarta kioktatni demokráciából, és – nem először – gátlástalan hazudozásba kezdett a svéd parlamentben a magyarországi és a lengyelországi „viszonyok”-ról.

Persze nem véletlen, hogy Stefan Löfvennek novemberben távoznia kell a miniszterelnöki székből, hiszen az irányítás jól láthatón kicsúszott a kezéből.

Közbiztonságról már rég nem beszélhetünk Svédországban,az egekben vannak a bűnözési mutatók, 366 lövöldözés történt, a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekmények száma folyamatosan nő, legutóbb pedig már a szabadban játszó kisgyerekeket is meglőttek egy bandaháború során.

A zsidó közösség elleni uszítások komoly következmények nélkül maradnak, migránsok még egy zsinagógát is felgyújtottak Göteborgban.

Az LMBTQ-propagandisták szabadon járkálnak az óvodákba és az iskolákba, miközben az elmúlt években 15-szörösére nőtt a nemi identitásukkal elégedetlen, depressziós emberek száma. Az sem válik a svéd jogállamiság dicséretére, hogy a bíróság nemrégiben enyhítette egy migránsokat megerőszakoló LMBTQ-aktivista férfi büntetését.”

Nyitóképen: Stefan Löfven. Fotó: Henrik Montgomery / TT News Agency / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. szeptember 18. 13:49
HELAJ! STEFANSTRÖM BUZZANTSSON! HOGY ITYEG A FITYEG KORMÁNYON KIVÜL UPPSALÁBA'???
Valodi
2021. szeptember 18. 01:05
"Mindegy egyéni gazda vagy Rt. nagyjából egy ember 1-300 ha földet fog le" - höhöhö ... most 1 vagy 300? Sorolnád az 1 hektáros Agrár Rt.-ket? Vagy úgy érted, hogy 300 hektáronként egy ember kell a fenntartható mezőgazdasághoz?? De akkor is valami nem stimmel ebben a NER a matematikában: "Tiborcz István úr őstermelőként biogazdálkodást folytat 300 hektáron több mint öt esztendeje. Ebben a szegmensben számos család megélhetését folyamatosan biztosítja a sikeres vállalkozás.... a jelenlegi nyilvántartás alapján Tiborcz István valamivel több, mint 360 millió forint vissza nem térítendő európai uniós agrártámogatást nyert el." Hol van akkor az a számos család? Nyilván sehol! Egymagában, kajla kalapban, gangával a hasa előtt, trágyás gumicsizmában és vasvillával a kezében dolgozik éjt nappallá téve! Csak így jön ki az a 300ha/egy ember! Akkor hogy is az a BDPST Ingatlan Vezér Izé Rt.? Vezetetlen lenne? Persze nem az - Mészáros Incitatus Lőrinc Pegazus repíti a nyergében! Tisztára, mint a repülő szőnyeg - de már teljesen belezavarodtam ....
Kompenzátor
2021. szeptember 17. 09:13
Politikában kommunikálni csak így érdemes: ki kell gúnyolni minden degenerált pozőrt és okoskodót. Ráadásul Trump óta ez már teljesen bevett és elfogadott dolog...
Csikasz
2021. szeptember 17. 07:00
Fog az Orbán átok! Teljesen mindegy, hogy ki és hol, ha beszól Orbánnak, akkor rövid időn belül megbukik. (Olasz ME, Horvát komcsi ME, Lengyel Szadesz Donald Tusk, Mutti, és remélhetőleg még sokan mások!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!