Óvakodjatok tőlük, még ha ajándékot hoznak is!

2021. június 21. 22:33

A Jobbik nem meggyőződésből, hanem cselvetésből szavazta meg a gyermekek védelmét célzó törvényt.

2021. június 21. 22:33
Ircsik Vilmos
Magyar Nemzet

„A magyar ellenzéki törzsek egyesített pártjai állandó viszálykodások közben tizenegy év alatt sem nem tudták bevenni az országot – holott ők is folyton cselhez folyamodtak és folyamodnak. Amikor csak tehetik, ilyen falovakban rejtőzködnek el, és ahová a gyanútlan városlakók bebocsátják őket, ott kő kövön nem marad. Ez pedig az élő jelen, a naiv emberek kora, akiket hiába figyelmeztetnek a mai Kasszandrák és Laokoónok. Az ellenzéki törzsek egyesített pártjai ezt a naivitást meglovagolva ki is használnak minden kínálkozó lehetőséget, hogy 2022-ben végre birtokon belülre kerülhessenek.

A cél pedig a napnál is világosabb. Egy bizonyos szavazóréteg megtartása, illetve visszaédesgetése. Az elvtelen paktum ékes bizonyítékaként a Jobbik köteles lesz részt venni a melegfelvonuláson, de nem ám vezeklésül, mint sokan gondolják, hanem azért, hogy ott visszanyerjék a réven, amit a parlamentben elvesztettek a vámon. Az érdekelteknek azt üzenjük, hogy óvakodjanak tőlük, még ha ajándékot hoznak is.

Még friss a magyar bravúr, a magyar–francia találkozó élménye, ahol válogatottunk remek játékkal döntetlent ért el a világbajnoki címvédő ellen, a mérkőzés legjobbja pedig Klein­heisler László lett. Természetesen a fent említett cselvetők szinte mindegyike azonnal szükségesnek érezte világgá kürtölni az égvilágon senkit nem érdeklő véleményét. Óvakodjatok valamennyitől, még ha ajándékot hoznak is! Azon kívül pedig előre szólok, ha ez így megy tovább, hamarosan újabb különös társaságok fognak felbukkanni a szurkolói zónákban. Várható, hogy egy Korózs Lajos, Bangóné Borbély Ildikó, Szabó Tímea alkotta hármas piros-fehér-zöldre pingált arccal hamisított videón Fiola Attila góljának érvénytelenségét igyekszik majd bizonyítani, míg egy Szél, Hadházy, Vadai trió nemzeti színű zászlókba burkolózva a korrupt angol játékvezetők ügyének haladéktalan kivizsgálást követeli az EU-tól.

Ezektől ugyanis bármi kitelik. És annak az ellenkezője is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2021. június 22. 00:03
A náci zsidónak az a megbízatása Fletótól, hogy a lehető legtöbb jobboldalit vigye magával be a baloldali Összefosásba. Fejpénzt kap értük. Ezért minden machinációja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!