A héten meghosszabbította Orbán a korlátlan hatalmát

2021. május 20. 08:08

Ha Kövér csak jövő márciusban hívja össze a következő ülésszakot, akkor mikor lesznek választások?

2021. május 20. 08:08
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Pusztán a tények kedvéért: az ahogyan a héten meghosszabbította Orbán a korlátlan hatalmát jogilag hibás, következésképp érvénytelen. Ugyanis az a kitétel, hogy addig tartson a vészhelyzet, amíg Kövér házmester összehívja az országgyűlést +15 nap, nem konkrét dátum. Márpedig a törvény szerint konkrét határnapot kell kijelölni. Ha Kövér úgy dönt, hogy csak jövő márciusban hívja össze a következő ülésszakot, akkor (mikor) lesznek választások? Ezzel a húzással végülis korlátlan ideig fenntarthatja a rendeleti kormányzást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. május 20. 21:22
Tudjuk, kimaradtál a Heti Hetesből, és azóta is eljátszod mintha benne lennél.
JakabB
2021. május 20. 17:37
Juszt te szarházi komcsi,ha nem pártállami csókos lettél volna a Kádár rezsimben , most valahol a disznószart lapátolnád olyan segghülye vagy.
silenceCZ
2021. május 20. 17:09
furcsa, hogy mindig a szarházi kommunisták ócska kiszolgálói, mint pl. Juszt elvtárs aggódnak a demokrácia miatt... egy bigott vén kommunista vagy Juszt, dugulj el végre.
furunkulus13
2021. május 20. 16:57
Jól látja ez a hájas bolsi disznó, nem lesz itt többet semmilyen választás, szeptemberben megindulnak a vagonok a moslékkoalició tagjaival és a független médiamunkásokkal. Irány a Bajkálontúl, feladat egy kis egészséges tajgairtás. Ez világosan következik a diktatúra logikájából! Ellentétel: Vlagyimir Vlagymirovics a magyar dzsúdóválogatott tiszteletbeli tagja lehet. Ez a harc lesz a végső, csaak összefogni hát!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!