Sárosdi Lilla és társainak gyilkos gyűlölete

2021. április 27. 10:59

Az áldozattá válás következtében lehet valaki bölcsebb, de gonosz szörnyeteggé is teheti. Mint Sárosdit.

2021. április 27. 10:59
Békés Bence
Magyar Nemzet

„Egy ismert ember hozzámegy feleségül egy másik ismert emberhez. Ez az a hír, ami megint kihozta Sárosdi Lillát a sodrából, és egy olyan videóval reagált rá, amelyért normális körülmények között felelnie kellene. De már régóta nincsenek normális körülmények, így Sárosdi ocsmány és szexista előadása, amelyben eltagadja áldozata, az ismert médiaszemélyiség emberi méltósághoz való jogát, minden következmény nélkül maradhat és terjedhet a világhálón.

Jelenleg, amikor ezeket a sorokat írom, 123 425 megtekintésnél jár ez a nőellenes, megalázó, undorító videó, amelyben a bomlott elméjű (egyébként férjezett) »színésznő« áldozata szexuális életének részleteire is kitér. Tanácsot ad, hogy mit tegyen az illető „a petting és a behatolás között”, vagy azt taglalja, hogy miként viselje el drogokkal a szexuális aktust. Szégyen még így, idézve is leírni, amit Sárosdi belefröcsög a kamerába.

Számos balliberális ismerősömnél láttam, hogy megosztotta az oldalán ezt a undorító szereplést. A baloldali médiavilágot megjárt veterán újságíró pedig, aki általában kivételes érzékenységgel áll ki az emberi jogokért, a méltósághoz való jogért, a demokráciáért, és lépten-nyomon morális alapon kér számon mindent (is) a konzervatív magyar kormányon, most viháncoló kamaszként indít posztot arról, hogy a leendő feleség mit tesz majd, ha nincs kedve a férjével szexelni. A posztjához a fővárosi balliberális kör számos tagja csatlakozik, jobbnál jobb ötleteik vannak a felvetésre. Magyarán, lekurváznak egy nőt, amiért egy olyan gazdag emberhez megy hozzá, akit a szekértáboruk démonként emleget évek óta. És ha hozzámegy a démonhoz, akkor szerintük szabad préda lett ő is, neki nem jár az emberi méltóság, a tisztelet és minden más, amit a virtuális lincselők maguknak megkövetelnek. Tárgyiasítva lett, így már szabadon lehet ütni, gyalázni, az életének legintimebb területén mocskolódni. Most nem érdekes, hogy vajon mit szólnak ehhez az áldozat hozzátartozói, például a tizennégy éves gyereke, aki nyilván találkozik az interneten az édesanyját érő mocsokkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. április 28. 07:30
Nem tudtam, hogy van ez a videó. Most Még többen fogják megnézni. Gyenge volt, többször tévesztett gyakorolnia kellett volna még, bár ha tovább elemzem az előadásmódját nem lett volna jobb. Nem véletlen, hogy nem vették fel a főiskolára ezt a sárosdit. Ugyanazt hozza mindegyik videójában. Ugyan olyan középszerű, modoros. Nem egy Törőcsik Mari, aki főiskolásként is nagy színésznő volt. Bárki simán lejátszhatja ezt a nőt hiszen ez egy statiszta színvonala, gyakorlatlansága. Látszik, hogy csak egy dologhoz ért. Olyan trauma érte "szegényt", hogy azóta sem engedi ki a kezei közül. Rászokott az ízére. Ami a szexet illeti Árpádnak is láttuk minden porcikáját. Egy ilyen gusztustalan, puha, hájas fickó mellől milyen alapon mer otromba megjegyzéseket tenni ez a perverz nőféleség? Mészáros sokkal jobb pasi, hamár és nem akkora lúzer, mint Schilling. Szóval Andrea kiesett a baloldal kegyeiből. Ki lehet lőni, lehet rá lőni, rajta gúnyolódni, - szerintük. Vajon miért olyan ellenszenvesek a baloldali emberek? Hát ezért.
mustarharmas
2021. április 27. 21:57
Sárosdi régóta nem százas. Nem kell vele foglalkozni.
tacsi90
2021. április 27. 18:21
nemrég szavazta meg a 133 bátor ember az egyetemek kijátszását alapítványokba, és te sárosdi lilláról írsz?! boslevik módeszerekkel ellopták a maradék állami vagyont is. ilyen pusztítást a szovjetek se tettek a magyar emberekkel! KISZ titkárok és úrizáló szarháziak gyülekezete a fidesz és az azt kiszolgáló propagandagépezet!
..--..
2021. április 27. 17:50
-zsoltkom- "Egy ismert ember hozzámegy feleségül egy másik ismert emberhez." Nem ez kiindulópont. Először is Mészárosról tudni, hogy ő egy keresztény értékrend reklámot képvisel... hát hiszen onnan is zsírosodott-zsírosodik. Ott nem szokás elválni. Aztán mégis elvált. Majd a nagy szellemi intelligenciájával talál egy nőt, aki a kor szokásrendjében mindenben megfelel a szépségnek. Csak éppen pénze nincs elég. A kor szokásrendjében, hiedelemvilágában Mészáros Lőrinc meg pont azt a lepukkant kinézetet képviseli, amit a korosztályában ingyen ott szoktak hagyni, ahol van. Nagyon nem férfiideál. Viszont pénze van. Ez a kiindulási pont... vagyis, hogy a fenti cikk szerzője sem merte leírni, hogy egy ismert ember SZERELEMBŐL hozzámegy feleségül egy másik ismert emberhez. Nagyon is számító kapcsolatnak lehet betudni a mai konzervatív szokás alapján Mészáros és Várkonyi házasságát... a szépség és a szörny megkapta a másiktól, amit egyébként pénz hiányában nem tudna megszerezni. Az a videó, amiről szó van csak azoknak a nézőinek tud önmagában mondanivalót adni, aki nem politikai oldal szerint rendezkedtek be. Az igazán durva megjegyzései is igazsággal van tele. Most abban a korban, ahol is kikövetelték a magyar keresztény konzervatívok maguknak a polkorrektmentes véleménynyilvánítást... ne fanyalogjanak, mert azt kapják. Minden szempontból tanulságos a videó, abból a szempontból is amiért most a cikkben kritikát kapott, de az igazságtartalma miatt bizony az a kritika másodlagos. Jó előadás, rendkívül jó előadás... ehhez azért kell színészi képesítés, ahogyan láttatja Várkonyi párválasztását. A cikk írója helyett is a videó itt: Sárosdi Lilla ÜZENETE Várkonyi Andreának https://www.youtube.com/watch?v=BdN13ONwZPo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!