Támogatom Fekete-Győr András javaslatát

2021. március 02. 20:06

Szerintem is fontos, hogy a bűnöknek következménye legyen.

2021. március 02. 20:06
Békés Bence
Kontra

„Kormánypártiként is lehet és kell kritikát megfogalmazni az állam intézményeivel kapcsolatban.

És kormánypártiként is lehet csatlakozni hasznos ellenzéki javaslatokhoz.

Ilyen például az, hogy a magyar társadalom ellen elkövetett politikai bűnöknek kemény és határozott szankciói legyenek. Ebben egyetértek Fekete-Győr Andrással.

Engem például nagyon bosszant, hogy a Magyarországon megrendezésre tervezett olimpiát bűnös módon megfúrták, viszont a magyar hatóságok nem tudták kideríteni, hogy a nyilvánvalóan óriási költségekkel járó akciót kik finanszírozták. Az általunk sokat emlegetett bezzeg-demokráciákban, a gazdag nyugati államokban a titkosszolgálatok védik az ilyen jellegű nemzetgazdasági projekteket az ellenséges beavatkozásoktól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. március 03. 12:02
de csak mostantól? hát a Czeglédy?
Korrupt Kornél
2021. március 02. 22:20
hát öreg, ha javasolhatnám kezd el 1986-tól. Valahogy akkor kezdődtek a magasabb elvtársak lopási hajlamai. Aztán különös figyelemmel piroskanéni ténykedésére, az orosz államadósság 410 milliárdjára, bokroslujó ténykedésére, az éhségmenetesek százmillióira, gyurcsányi nevű proligyerek milliárdossá fejlődésére, az IMF hitel eltűnésére stb, stb. 2050ig nem jutsz el Orbánig!
pemete jakab
2021. március 02. 21:37
"Szerintem is fontos, hogy a bűnöknek következménye legyen." A kereszténységben van következménye. Az ERESZténységben a NER tagjai védettek.
Box Hill
2021. március 02. 20:52
Így van. A csúcsban 840,000 törzskönyvezett párttagból felkötni a felső 40,000-et, amiből mindenki megtanulhatja, hogy nincs következmények nélküli gaztett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!