Világrekord pofátlanság

2021. február 26. 18:00

Dobrev elítéli a kommunista gyilkosokat.

2021. február 26. 18:00
Békés Bence
Kontra

„Mielőtt bárki félremagyarázná, természetesen Dobrev Klárának pont olyan joga van elítélni a kommunizmus bűneit, mint bárki másnak, mert nem felelős a kommunista felmenői által elkövetett bűnökért. Joga van közügyekkel foglalkozni, állami állásokat betölteni, pártpolitikai tevékenységet végezni, választásokon indulni.

És joga van extrém módon pofátlanul viselkedni. Mint ahogy most is teszi.”

.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holder
2021. február 27. 10:44
Pokornié a világrekord amikor nemcsak a kommunista, hanem nyilas gyilkosokat is elítélte.
vajda
2021. február 27. 07:56
Kövér Laca is elítéli őket. Pedig ő a vöröskatona nagypapa Szocialista Hazáért Érdemrendje miatt került be felvételi nélkül az egyetemre. (Ahogy elnézem, felvételivel valószínűleg nem kerülhetett volna be a felsőoktatásba.) Ez a világrekorder pofátlanság. Persze ez Békés Bencét nem zavarja.
Krupp Skya
2021. február 27. 07:14
Persze hogy elítéli mert a nagypapája a villa mellé még hozott hozott néhány kanalat is.
Messzeföld
2021. február 27. 04:34
Joga, joga, joga... Csak nem elegáns, hogy egy családban generációkon át mindig kitűnik egy ember, aki éppen a széljárásnak megfelelően pozíciót szerez magának. És az emberek/választók felejtenek. Éppen erre épít a jelölt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!