Az igaz demokrácia a közjót szolgálja

2021. február 10. 10:09

A Gyurcsány Ferencéktől származó maszlag nem ehető, viszont mindenkire ártalmas, mérgező.

2021. február 10. 10:09
Csizmadia László
Magyar Hírlap

„Az egypártrendszer szerint összesűrített ellenzék kifogásolja, hogy a kormány nemzeti konzultációt indít a Covid–19-járvánnyal kapcsolatos életben lévő rendelkezések feloldásának véleményezésére. A polgárok hangjának figyelembevétele a demokrácia lényege, szemben olyan véleményekkel, amelyek ezt némaságra ítélnék.

A magyar polgárok közösségének határait a klasszikus nemzetfogalom határozza meg. Nemzetünk tágabb, mint államunk területe. E felfogás jogos alapját a trianoni békeszerződés adja, amikor is a magyarságot brutális módon szétszaggatták az aljas gyarmatosító erők.

A magyar kormány határokon is átívelő gondoskodása összetartozásunk kifejező ereje. Sokan pártpolitikai szempontok alapján megkérdőjelezik polgárságunk többségének ezt az érzületét. Attól, hogy az igazságot bárki kétségbe vonhatja, az objektív tényeket nem lehet egyoldalúan figyelmen kívül hagyni. Így jár el a nemzeti konzultáció, amelynek végeredménye fontos tényeket állapít meg.

Az emberek megkérdezése sorskérdéseikről, annak figyelembevétele, a közjó szolgálata a demokrácia megkerülhetetlen szabálya. Nem lehet azok szavára hallgatni, akik megkerülik a népfelség elvét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. február 10. 22:05
"Földi László: Tudatos támadás folyik a normalitás ellen, le kell kapcsolni az internetet "Van egy tudatos magatartás, hogy megbontani a társadalom alapérték-rendszerét. Ezt jól látjuk a családok támadásánál, a nemekkel szembeni zavarkeltéssel, egyáltalán az identitások megbontásával. Van egy ilyen stratégiai elképzelés arra, hogy a meglévő normalitásokat minél gyorsabban fel lehessen számolni," mondta a Kossuth rádió Vasárnapi újság műsorában Földi László. Az egykori kommunista hírszerző, a NER-média kedvelt "biztonságpolitikai szakértője" határozattan állította, hogy "azt gondolom, igen, egy nagyon tudatos támadás folyik." Földi szerint igaz, hogy "a radikális baloldal szemében ellenséggé válhat az állam," ami számos veszéllyel járhat. Hogy ezt érzékeltesse "egy bizalmas tanulmányra" hivatkozik, amiben az áll, hogy a magyar nemzet ezer éves történetének a lényege, és fennmaradásának kulcsa, a paraszt család volt. A generációk tudatos tudatos szembeállításával mit lehetne kezdeni kérdezte zárásként a Kossuth rádió riportere, "az idősebb generáció is kezdjen brillírozni az internet világában?" "Le kell kapcsolni az internetet. Igen," válaszolta Földi. A "szakértő" szerint nem a tömegek, hanem egy szűk csoport irányítja a gépeket, és belép a mesterséges intelligencia, az a történelemben soha nem látott módon fogja erodálni a világot. "Ilyen nem volt, hogy a gép tud irányítani és befolyásolni. (..) Nem is lehet megjósolni és modellezni, ezért mondom, hogy le kell kapcsolni."" https://444.hu/2021/02/07/foldi-laszlo-tudatos-tamadas-folyik-a-normalitas-ellen-le-kell-kapcsolni-az-internetet
makapaka2
2021. február 10. 11:50
Kissss , Fletó cselédjeként inkább maradj csöndben!
Pelso j.
2021. február 10. 11:04
Valóban, a közjót. Te meg a pártot, pontosabban pártelit cselédje vagy.
Berecskereki
2021. február 10. 10:26
,, A polgárok hangjának figyelembevétele a demokrácia lényege, szemben olyan véleményekkel, amelyek ezt némaságra ítélnék.,, Csakhogy a Lendvai Ildikó doktrína szerint a Fidesznek a választók szavazatára van szükség, nekik pedig a választók értékeire. Ugye világos? Lehessen zabrálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!