A pozőr és szolgái

2021. január 07. 07:05

Magyarország Ellenségeinek Közössége, rövidített nevén: MEK. Az ellenzéki pártok vezetői, a MEK-mesterek hozták létre.

2021. január 07. 07:05
Csizmadia László
Magyar Hírlap

„Nem tartana sokáig, hogy kiderüljön, a brüsszeli elit egy kézben tartaná Európa vezetését, megvalósítva a gyarmatosítók gyakorlatát.

Magyarország Ellenségeinek Közössége, rövidített nevén: MEK.

Találó az elnevezés, mert az ellenzéki pártok vezetői, a MEK-mesterek hozták létre. Tudjuk, hogy kecskére nem lehet bízni a káposztát. Azt is elfogadhatjuk, hogy kecskehúsból nem szokás fasírtot csinálni. A nyáj főkolomposa (»ismert főszakács«) azonban nem ismert lehetetlent, 2010-re lapot húzott és előételként a 2022-es országgyűlési választásokra a hiszékenyeknek felkínálta az ehetetlent. Előétele tőle telhetően nem korszerű, nem is hagyományos. Hagyományról azonban beszélhetünk családja és őkelme múltjával kapcsolatban. Gy. F. a múlttal kereskedik úgy, mint José Eduardo Agualusa portugál író főhőse. A vérveres múltat rózsaszínben tünteti fel, mint Eulalio, a gekkó.

Az MSZP-ben megfogant, de azt eláruló DK-s csakúgy, mint családjává vált elődeinek múltja, másról sem szólt és szól, mint hazaellenes tevékenységről. Ő és párttársai a volt MSZMP-ből jogutódlással alakult MSZP-sek az SZDSZ-szel karöltve kormányon csődbe vitték az országot. Most mintha semmi sem történt volna a reinkarnációs DK-val és Momentummal, rózsaszín jövőt ígér a nagyérdemű közönségének. Hataloméhségük a farkasok bandázása, aminek vége ugyanaz lenne, mint amit 2010-ben örökségül kaptunk. A pózőr újból szeretne vitustáncot járni az ország ablakában a föderalista Európa helytartójaként. Mindegy hogy névleg melyik szolgája lenne a miniszterelnök, Bajnai Gordon, Dobrev Klára vagy Karácsony Gergely, mert már látszik is, hogy a »hadúr« mindent visz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
01234567890
2021. január 07. 15:15
A fidernyákok, ha elveszítik a választásokat nem adják át a hatalmat, nem számít nekik hány ember hal majd meg, fontos hogy vég nélkül hatalmon maradjanak. Azt csinálnak egyébként amit akarnak, ha akarják a feketét megváltoztatják sárgára, ha valaki erre megjegyzést tesz bekerül a MEK-be. A fidernyákok szeretnék, hogy ne legyenek választások, így vég nélkül hatalmon tudnának maradni mondjuk legalább 30 évig aztán meg majd csak lesz valami, de szerintem ez is kevés.
küllő
2021. január 07. 12:51
Ennek a fizetett -" civil" talpnyalónak aztán nagyon meg kellett szólalnia.
Pelso j.
2021. január 07. 11:31
ócska, primitív, mint mindig.
Agnieszka
2021. január 07. 08:52
Nem is annyira pozőr, ez már Ripacs, a MEK mesterek élén. Ami érthetetlen, a szavazók fele élvezi az előadásukat. Ébresztő, tessék emlékezni, összehasonlítani, tanulságokat levonni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!