Belháború

2020. július 01. 08:08

Miután otthon nehéz dolog szélsőségesnek lenni, itt nálunk még hangosabbak lesznek.

2020. július 01. 08:08
Aristo
aristo.pestisracok.hu

„Híre ment, hogy a szomszédos Ausztrisztánban, azon belül is Bécsben, utcai összecsapások történtek kurdok, antifák és törökök között. Na, nem kell valami amerikai álomra gondolni, lövöldözéssel, fosztogatással és más antirasszista megnyilvánulásokkal, hanem csak úgy, osztrákos slendriánsággal, mintegy imitálva a nagy példaképet. Kövek repültek, petárdák, üvegek, sőt – mint megtudtam – még egy rendőrkutya is megsebesült. Őt egyébként, a résztvevők közül egyedüliként, valóban sajnálom, nem csak azért, mert megsérült, hanem mert utána bizonyára nem engedték meg szegénynek, hogy jól megharapja a tettest, pedig biztosan jólesett volna. A feszítő kérdés már csak az, hogy miképpen kerülhetett erre sor a császárváros patinás utcáin.

Az történik, amit minden józanul gondolkodó ember előre tudott. A migránsok egyáltalán nem hagyják otthon a népszokásaikat, mint például az évezredes törzsi háborúkat. Sőt. Miután otthon nehéz dolog szélsőségesnek lenni, mert a másik szélsőséges visszalő, itt nálunk még hangosabbak lesznek. Nem lesznek ők »európaiak«, nem lesznek »toleránsak«, sőt az európaiak tunya, öngyilkos toleranciája okán, egyre szemtelenebbül követelik a »jogaikat« – amilyen például az utcai randalírozás. Náluk, otthon úgy van, hogy a törökök gyűlölik a kurdokat, a kurdok a törököket, az arabok mindkettőjüket és egymást is, és mivel a Szovjetunió, majd Oroszország és az USA jól felfegyverezte őket, boldogan hódolnak a nemzeti sportnak: gyilkolják egymást. Mert – mint mondják tudós urak – ilyen a történelmük, és ezt nekem, nekünk meg kéne érteni. A különböző újságcikkekben a tudálékos újdondászok neki is állnak magyarázni a széles történelmi összefüggéseket – szigorúan a Wikipédia alapján.

Én – megvallom őszintén – nem akarom megérteni őket, ugyanis az a véleményem, hogy semmi közöm hozzájuk, ezért nem is érdekelnek. Tőlem otthon, a saját koszfészkeikben azt csinálnak, amit csak akarnak. Ez az álláspont egészen addig tartható, amíg ide nem jönnek és itt is elkezdik. Ám ekkor sem megérteni kell őket, hanem kivágni, vagy ami még jobb: be sem engedni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. július 02. 02:42
Az agresszív hülyék előnyeit a civilizáció során még sohasem sikerült leküzdeni, látható sajnos, hogy most is fölényben vannak.
Bell & Sebastian
2020. július 02. 01:10
... nem ereszt! Aristo kihagyhatatlan, de a kurd női milícia azért többet érdemelne, mint egy nem érdekel -tet. A török azért reprezentáns Ausztriában, mert a leromlott génkészletüket óhajtották volna velük frissíteni, ha az a volna ott nem volna. Nem jött be a náci számításuk, hogy rövid legyek. De, mint ahogyan a jó pap holtáig, a baloldal még azon is túl tanulja a valóságtagadást. További fontos információ, ezen népségek közül még a kurdok állnak a legközelebb az európai törvényi normákhoz. Náluk nincsen többnejűség, nem dugnak kecskét és kisfiút, a seftelésen túl is vállalnak munkát, és... és tisztelik a nőket, nincsen múmia csomagolás. Törököt fogtam...
amayyudan2
2020. július 01. 15:27
Bundesrepublik Türkerreich
BőröndÖdön
2020. július 01. 14:21
Arisztid újra itt van,de minek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!