Állítsuk meg a gyűlöletvírus terjedését!

2020. március 29. 14:33

Min lehet vitatkozni azzal, aki emberi életeket veszélyeztető krízis idején O1G-maszkot gyárt vagy visel?

2020. március 29. 14:33
Békés Bence
Magyar Nemzet

„Járványügyi vészhelyzet idején a címben megfogalmazott felhívás különösen fontos feladat, mert az elharapódzó gyűlölet akadályozza a védekezést, illetve olyan tömeges folyamatokat indíthat el, amelyek a vírus okozta megbetegedések mellett felesleges pluszáldozatokat követelnének. A jó hír az, hogy ehhez nem kellenek járványügyi szakemberek, mint a koronavírus megfékezéséhez, hanem mi, laikus állampolgárok is képesek vagyunk rá.

Bár a járvány hazai megjelenése óta minden nap többször meglepődhetünk azon, hogy az ellenzéki pártokhoz kötődő propagandaműhelyek milyen aljas tartalmakat képesek gyártani tömegével, amelyekkel az emberek legalantasabb tulajdonságaira és zsigeri félelmeire építve szítják a gyűlöletet, illetve a kormány, a hatóságok és az egészségügyi intézmények iránti bizalmat rombolják, de valójában nincs ebben semmi meglepő, hiszen csak azt folytatják, amit évek óta művelnek.

Ehhez értenek, ezért fizetik őket, csak és kizárólag erre van koncepciójuk, tehetségük. A meglepődésünk nem róluk, hanem magunkról, normális polgárokról szól, akik vészhelyzetben felelős magatartást feltételeznek mindenkiről, az emberi élet védelmét, a bajbajutottak segítését, nem pedig ezt a dögevő magatartást. Most viszont, amikor megdöbbenünk azon, amit eddig is tudnunk kellett volna, hogy minden országnak, társadalomnak, nemzetnek, így a magyarnak is megvan a söpredéke, a csőcseléke, akikhez pártok is tartoznak, nekünk csak annyi a dolgunk velük, hogy ne üljünk fel a provokációiknak, ne hagyjuk magunkat megfertőzni az általuk terjesztett gyűlöletvírustól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holder
2020. március 30. 10:33
Én felhúzok ONG maszkot is, csak védjen meg a vírustól.
ZolieM
2020. március 30. 08:32
Nem kell velük vitatkozni. Mutogatni kell őket, mint elrettentő példákat. Magukat minősítik.
yes_we_can
2020. március 30. 01:20
"A hír fut a neten, a DK-közeli portálok tolják szét a nyilvánosságban, ezzel riogatva az amúgy is elbizonytalanodott embereket." Elég régóta meggyőződésem( álhír?),hogy a net fogja katasztrófába taszítani a jelenlegi civilizációt.
Marcellina
2020. március 29. 22:03
Nehéz gyerekkora lehetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!