Boldog Karácsonyt, kedves Budapest!

2019. október 16. 11:43

Se szabadabb, se zöldebb nem lesz Budapest, de a liberális elit megint megmutathatja, hogy semmihez sem ért.

2019. október 16. 11:43
Nyilvánvaló Kapitány
Tutiblog

„Tarlós főpolgármestersége egy átmeneti anomália volt. Borkai pucér segge csak gyorsította azt a folyamatot, aminek a végén ott áll Budapest, mint egy színes, boldog, liberális skanzen, ahol lehetőleg semmi nem működik, de rendkívül jó emberek lakják. És ehhez a döntéshez – ismerjük el! – minden joguk meg is volt. Budapest nem egy Berlin-féle kommunista kísérlet, nem fogyasztja az ország által megtermelt jövedelmet, hanem jelentős részben termeli. Hogy a lakói a pénzükért cserébe morált és gesztuspolitikát akarnak kapni szolgáltatások helyett, az a szuverén választásuk. Nyilván lehet sopánkodni azon, hogy a budapestiek jelentős része mennyire el van idegenedve saját hazájától, nyugati multinál melóznak jó fizetését, a globális értékláncok termékeit fogyasztják, hazaérve pedig a tengerentúli álomgyárak indoktrinálják őket, de teljesen felesleges. Ez is egy adottság.

A következő években végre lesz minden, ami simogatja a liberális lelkeket: gesztuspolitika, szivárványos zászló, gettósodás, hippinegyed, csövesek és drogosok mindenhol, lepattant tömegközlekedés és retekben úszó, ám szépen szétgraffitizett közterek. És ezek többsége csak addig csodálatosak, amíg csak autóból kell látni, az autómentes(ebb) Budapest, ami az egész kampány egyetlen olyan témája volt, amit érdemes volna fontolóra venni, sosem fog megvalósulni.

De majd ráfogják Orbánra azt is… ????

Ami biztos, se szabadabb, se zöldebb nem lesz Budapest, de örüljünk neki, hogy a liberális elit megint megmutathatja, a bírálaton és a pofátlan kútmérgezésen kívül semmihez nem ért. Bár tény, hogy szerencsésebb volna, ha nemes elméleteiket inkább Ukrajna valamelyik tartományában próbálnák ki ismét, azért akkor tragédia nem történt. Ja, és a kormánytól nem kapunk pénzt, azért úszunk a retekben szöveget már most érdemes elfelejteni. Dobrev Klárika megígérte, egyenesen az Unióból hozza a pénzt, ha KariGerire szavaznak a budapestiek. ????”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!