A Fidesz ismét tanúbizonyságot tett álszent és farizeus politikájáról

2019. október 29. 20:28

Bár állítólag egyetért a kezdeményezésemmel, valahogy mégsem támogatják – ezúttal az úzvölgyi agresszió elítélését.

2019. október 29. 20:28
Dúró Dóra
Facebook

„Ma tűzte napirendre azt a javaslatomat az Országgyűlés Nemzeti Összetartozás Bizottsága, melyet az úzvölgyi katonatemető elleni agresszió elítélését célozva nyújtottam be mintegy öt hónapja. Az időhúzás után pedig le is szavazták azt, hogy az ügy plenáris ülés elé kerülhessen. Már megint így jártam: bár állítólag egyetért a Fidesz a kezdeményezésemmel, valahogy mégsem támogatják – ezúttal az úzvölgyi agresszió elítélését. Az egyesült balliberális tömb még tovább ment: az enyém után két nappal benyújtották lényegében ugyanezt a javaslatot a Jobbiktól az MSZP-ig úgy, hogy az előterjesztők között van az a Bangóné Borbély Ildikó is, aki 2004. december 5-e előtt kampányarca volt annak a gyalázatnak, ami Gyurcsány vezetésével buzdított a magyar állampolgárság megtagadására a külhoni magyarok számára. A Mi Hazánk szerint ezek után nem fújhatja a passzátszelet nemzetpolitikai kérdésekben a balliberális tömb, a Fidesz pedig ismét tanúbizonyságot tett álszent és farizeus politikájáról.
Negyedik gyermekem születése óta ma először mentem be a Parlamentbe. Zente is velem jött természetesen, két szoptatás között Előd vigyázott rá a közelben. Egyébként mind a négy nagyszülőtől sok segítséget kapunk, így nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, ami a munkavégzést is megkönnyíti.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reugrangon
2019. október 30. 22:02
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
JMoflicheque
2019. október 30. 15:58
Te Dorka! Ne azt nézd, amit a fityesz mond, hanem azt, amit csinál!
kálmi
2019. október 30. 10:13
Nem igaz, hogy Dúró Dóra nem érti, hogy más kormányon lenni és egy ország békéjét és az erdélyi emberek nyugalmát biztosítani valahogy és más ellenzékben, aki nyugodtan buzdíthat harcias fellépésre, mert a balhét nem neki kell elvinni. A román kormányt kérhet legfeljebb a mi kormányunk, hogy hassanak oda hogy ilyen ne forduljon elő, de egyéb harcias fellépés manapság a szomszédokkal, mikor végre kicsit nyugvópontra kerültünk nem tanácsos.
anegy_
2019. október 30. 08:34
Túrótórika inkább szoptass, mint szopasd magad a kirakat-gondolatoddal. Tudjuk honnan váltatok ki egy évvel ezelőtt a haszonleső toroczkaival.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!