Roncsderbi vérszegény felhatalmazással

2019. július 01. 20:22

Az amerikai előválasztásokon az ilyen ordító és borzalmasan kellemetlen bakikon hetekig szokott csámcsogni a sajtó. A baráti is.

2019. július 01. 20:22
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Lezajlott az ellenzéki főpolgármester-jelöltek előválasztása, mely hetekig tartó vidámságot és nevetést biztosított a politika iránt érdeklődőknek.

Karácsony Gergely, az ország földrajztanára például a kampányfinisben posztolt egy csodálatosat a megismételt isztambuli választás kapcsán. Facebook-bejegyzése szerint Törökország fővárosa Isztambul, nem pedig Ankara. Ilyen széles látókörű és tájékozott Zugló jelenlegi polgármestere. Ez a fajta egészen kivételes együgyűség tökéletesen jellemzi az ellenzék térfelén szomorúan, elárvultan és reményvesztetten ácsorgó káderek szellemi színvonalát. Nem is csoda, hogy egyre-másra bukkannak fel a független-objektív sajtó szerkesztőségeinek sötét szobáiból a magukat az ellenzék jelenlegi garnitúrájánál jóval alkalmasabbnak képzelő balliberális újságírók.

Kálmán Olgát már sokszor kiveséztük, de rajta kívül a Klubrádió műsorvezetője, Pikó András is úgy döntött, hogy politikai babérokra tör. S ne feledjük, Gréczy Zsolt, a Gyurcsány-párt szóvivője a balliberális Magyar Hírlapnál, illetve az MSZP-közeli Népszabadságnál kezdte a pártpolitikamentes, független-objektív újságírást. A baloldali sajtónak ezek után nincs joga a jobboldali sajtót propagandistázni vagy munkatársain bármiféle politikai elfogultságot számonkérni.

Pikó a Józsefvárosban fog indulni a polgármesteri székért. A sikertelen politikai királycsinálás fáradságos munkájától folyton visszavonuló, majd minduntalan visszatérő anarchista, Gulyás Márton össze is dobott neki egy az 1990-es évek videószakköreit idéző kampányfilmet, amelyet az Index elejétől a végéig le is adott. Az az Index, amelyik pár héttel ezelőtt amiatt hisztériázott, amiért a TV2 leadta a Fidesz uniós választási kampányfilmjét. Quod licet Iovi, non licet bovi, ahogy a tanult ankarai rómaiak szokták mondani.

Ha már Index: egy publicisztika röviden összefoglalva arról szólt, hogy az egész ország örvend meg vigad, hiszen a főpolgármesteri előválasztással a demokrácia ünnepe valósult meg, amibe a csúnya és rosszindulatú kormánypropaganda piszkít bele megint. Szerintünk viszont a választóknak joguk van tudni, hogy ez a magas, szemüveges, határozatlannak tűnő fiatalember nemcsak hogy Csepel földrajzi elhelyezkedésével nincs tisztában – ismert, hogy a PestiSrácok riporterének kérdésére Karácsony Csepelt Észak-Pestre helyezte egy képzeletbeli térképen –, de azon a földrajzi ismeretekre specializálódott órán is valami mással lehetett elfoglalva, amelyeken arról próbálták meggyőzni, hogy Törökország fővárosa Ankara. Isten ments, hogy az álszentség hibájába essek, sokan elkövetik a fenti baklövést, mindazonáltal ők nem tartják alkalmasnak magukat egy kétmilliós főváros vezetésére. A sokszor felhozott amerikai előválasztásokon például az ilyen ordító és borzalmasan kellemetlen bakikon hetekig szokott csámcsogni a sajtó. A baráti is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2019. július 02. 04:56
Kiderült a semleges néző számára, hogy milyen mérhetetlenül buta és alkalmatlan emberek tülekedtek itt. Saját maguk állították ki a hülyeségi bizonyítványt magukról.
Akitlosz
2019. július 02. 03:06
Apáti Bence maga a sajtó és ő a csámcsogó.
Kegyes urunk Karolus
2019. július 01. 21:07
Jól mondod, Bencus, azóta is folyamatosan röhögök az ellenzéken. Bár az, hogy az előválasztási cirkusz első 3 helyére ellenzéki politikus futott, be némi aggodalommal tölt el.
Louie001
2019. július 01. 20:57
Benci, te egy igazi senki voltál egész életedben, mára pedig egy közpénzből élő senki lettél. gratulálok hozzá. nem kis dolog, de te vagy az egyik legostobább a fideszcsicska véleményvezérek között!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!