Ki nyer ma?

2019. június 25. 10:51

Várhatóan a Fidesz, a DK és a Momentum nyeri ezt a menetet.

2019. június 25. 10:51
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„A főpolgármester-jelölti előválasztás holnapi eredményhirdetése előtt (utólag a bolond is okos), az eredmények ismerete nélkül foglaljuk össze: várhatóan ezt a menetet is a Fidesz, a DK és a Momentum nyeri. A Fidesz azzal, hogy Kálmán Olga nyer, hiszen őt a legkönnyebb legyőzni, részben mert halvány fogalma sincs a városvezetésről, részben pedig azért, mert sok budapesti ellenzéki inkább el sem megy szavazni, mint hogy Gyurcsányt erősítse. A DK azzal, hogy Kálmán Olga nyer, az ellenzéki térfélen megint ők lesznek a nyerők, újabb szöget vernek az MSZP koporsójába. A Momentum pedig azzal, hogy megint tényezőnek mutatja magát.

Innen két kérdéscsoport adódik. Az egyik, hogy az ellenzék vesztesei, az MSZP, a Jobbik és az LMP képes-e összeszedni magát, képesek-e korábbi pozícióiknak legalább egy részét visszahódítani. Ez ügyben lesznek még meglepetések, bár a Jobbiknak szerintem vége. A másik, hogy mikor kezdődik nyílt a háború a DK és a Momentum között az ellenzéki térfél dominanciájáért. Hiszen a rejtett háború már javában zajlik közöttük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
terembura
2019. június 26. 18:35
"A Fidesz azzal, hogy Kálmán Olga nyer" Másfél nap kellett a nagyarcú fideszpropagandista "elemzésének" beárazódáshoz:) Remélhetőleg így lesz a folytatásban is.
koronaszepe
2019. június 25. 23:10
Fideszes szemmel nagyon furcsa lehet látni, ami a "túloldalon" történik. Egymással versengő, demokratikus pártok...
BostonBoy
2019. június 25. 19:32
Szerintem is téved abban a szerző, hogy Olgicával a Fidesz nyer. Sőt, ez a legrosszabb forgatókönyv, ami jöhet. Mindenki ismeri ezt a luvnyát, ÉS szeretik is odaát! Ne feledjük: az ellenzéki szavazónál az érzés van előbb, a gyűlölet érzése, minden ennek rendelődik alá. Úgyhogy az, hogy Tarlós egy tiszta faszi, becsületes, ért is hozzá, és bizonyított is, a vörös város sok lakójának semmit sem számít. Semmit. Remélem azért, hogy a bizonytalanok, a fiatalok nem dőlnek be a DK-s szemfényvesztésnek, mert akkor isten óvja a fővárosiakat az elkövetkező években. Mondjuk, ha Fletót (Olgán keresztül) visszahozza ez a város, akkor szégyellje magát, de nagyon, akkor megérdemli a sorsát!
Mich
2019. június 25. 12:24
Az MSZP-nek a Jobbiknak és az LMP-nek vége, de még azért kihúzzák egy ideig, mint gyászos mellékszereplők...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!