Ellenzéki politizálásba illő patkányozás

2019. április 30. 12:42

Még hangosabban patkányoznak, mintha ez bármennyire is Magyarországról szólna.

2019. április 30. 12:42
Jámbor András
Jámbor András
Faebook

„Az a menekülés, amit most az MSZP mutat be, hogy nem levesz a hangerőből, hanem rákapcsol a patkányozásban, és megpróbálja a leghangosabban üvölteni, hogy Orbán takarodj, totálisan illik az elmúlt 10 év ellenzéki politizálásába.

Választhatta volna azt az MSZP, hogy lemondatja Bangónét, ad neki valami belső pozíciót, munkát és pénzt, és erkölcsileg sikeresen kerül ki a helyzetből (ahogy a Fidesz csinálta Oláh Gellért karlendítésével, vagy a Keménymag jákobozós zsidós sztorijával). Majd ezután érdemi politikai állításokkal tovább tolja a kampányt. De ők azt választották, hogy inkább még hangosabban patkányoznak, mintha ez bármennyire is Magyarországról szólna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2019. május 01. 07:57
Én csak azt az egyet nem értem, miért nem a "qrva erős kép"-nél akadtak ki a "szövetségesek" Bangónéra. A patkányozás csak egy elszólás, ami - persze, főleg egy kampányban - súlyos politikai hiba. Egy magára valamit adó politikai erő ilyet nem tolerálhat saját emberétől, de erkölcsileg mégiscsak menthető azzal, hogy "ő is csak ember", "elvitték az indulatai", "igazából nem gondolta komolyan", stb, stb. A "qrva erős kép" viszont konkrét lebukás, menthetetlen. Gyakorlatilag - mint Fletónak az őszödi beszéd - instant hitelességi probléma. És persze mindazoknak is, akik részt vettek benne. Amúgy lehet, hogy pont ez a lapítás oka. Túl széles volt a merítés: Niedermüller, Gréczy - a DK-ból ketten is! Jakab Péter - jobbik Bősz Anett - Liberálisok és persze maga az értelmi szerző B-né BorbéJ llidkó - MSZP Csak az LMP, meg a Momentum úszta meg.
avízazúr
2019. április 30. 20:31
Ezek után Újhelyinek becsületbeli kötelessége átadni a helyét Jávornak, ha J. miatta nem jut be másként. Becsületről van szó! Ha tudja mérlegelni ennek a szónak a súlyát? Az MSZP-nek is tudnia kellene ezt. Ha nem így lesz, annyit is érnek. Karácsony meg megtanulja, hogy kivel nem érdemes párbeszédbe elegyedni.
tango47
2019. április 30. 16:29
Gyurcsány stílusa: Mondj bármilyen visszataszító baromságot, akkor is a rajongótáborod magasztalni fog, mert nem fogják fel a dolgok értelmét. Újhelyi ezt próbálgatja (talán akkor feledésbe merül a házfelújításos mutyija), csak azt nem veszi figyelembe, hogy az összes fanatikus mára a DK-nál landolt, az MSZP-nek csak a reszli jutott.
malakka
2019. április 30. 16:03
Mennyit is nyaltad a seggüket, bolsi kutya? Hát most ne sírjon a szád, rohadék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!