„A rendszer áldozatai”, avagy a kommunizmus kísértete járja be a haladó sajtót

2018. november 11. 09:42

Nézzünk egy tökéletes példát a nemzetköziesített, hálózatba szervezett haladásról.

2018. november 11. 09:42
Nyilvánvaló Kapitány
Tutiblog

„Eljutottunk odáig, hogy már a mérce.hu-t se kell kinyitni, ha kommunista propagandára vágyunk. Elég bármelyikre kattintani a számtalan haladó sajtótermék közül, és rögtön az arcunkba landol minden, ami mostanában divatos az angolszász baloldalon: kommunizmus, szocializmus, identitáspolitika, fehér-ellenes rasszizmus és Izrael-ellenesség.

De most foglalkozzunk csak a kommunizmussal, ami – mint az számtalanszor hallhatjuk a kis őszigólyás forradalmárkáktól – egy remek elmélet, csak valahogy mindig hiba csúszott a megvalósításba, ezért újra meg újra neki kell állni. Most éppen a nyugati világban, annak is az angolszász részében szeretnék ismét kipróbálni. De a külpolitika iránt nem különösebben érdeklődők is pontos képet kaphatnak a nyugati világban terjedő agylágyulásról, a kommunizmus iránti egyre növekvő vágyukról, amennyiben magyar haladó médiát olvasnak. Már nem kell különösebb nyomot nem hagyó, de azért igyekvő kommunista propagandatermékeket felkutatni, elég például a legnagyobb, a legfüggetlenebb, a legszakmaibb, legnegyedikhatalmiágibb kiadványt.

Nézzünk egy tökéletes példát a nemzetköziesített, hálózatba szervezett haladásról: »A csomagfosztogatás oka egyrészről a munkások alacsony bére, másrészről a munkaerőhiány, derült ki informátorunk leírásából. Nincs pénz, kevés az ember, ezért lophatnak.« (Forrás: Index, Földesmesék)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2018. november 11. 17:34
Honjaim! Csak Kuncze elvtárs "megélhetési bűnözés" elméletére és ezzel együtt a valóságára gondoljatok! "AZÉRT BŰNÖZNEK,HOGY MEGÉLJENEK" Dettó reptéri fosztogatás!!!!!!
catalina9
2018. november 11. 10:55
„A rendszer áldozatai”, avagy a kommunizmus kísértete járja be a haladó sajtót" ez nem a kommunizmus kísértete, hanem a kommunisták között, szocialisták között, liberálisok között, Soros szervezeti között hemzsegő zsidók kísértete..
Rasdi
2018. november 11. 10:20
Ez a "csomaglopásos érvelés" megegyezik a Kuncze Gábor - akkor belügyminiszter, azaz akihez a rendőrség tartozott - által emlegetett "megélhetési bűnözés" fogalommal. Egy viszont biztos, a társadalom értékítélete nagyon nehezen tudja elfogadni azokat a jövedelemkülönbségeket, amelyek különböző munkaterületek között fennállnak. Az elosztási rendszerben mindenféleképpen jelentős rendszerproblémák vannak.
KannibálTatárÚr
2018. november 11. 10:20
A kommunizmus - mint bármi más politikai eszme - nagyon jó. Csakhogy a kommunizmust is - mint bármi más politikai eszmét - politikusok hajtanak végre. Amit pedig politikusok hajtanak végre, az csak torzszülött, sikertelen kisérlet lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!